MISTRA – Kate Bush cover

MISTRA – Kate Bush cover

Foto: Arash Taheri

Den dynamiske duoen Mistra, bestående av Anders Odden og Benedicte Adrian, har gitt ut sin egen versjon av Kate Bush sin ikoniske sang “Wuthering Heights”. Denne utgivelsen markerer en viktig milepæl for Benedicte, som har vært en hengiven fan av Kate Bush siden 1978. Mistra sin tolkning er intet mindre enn forheksende, og løfter sangen til nye, stormfulle høyder.

Anders Odden, kjent for sitt magiske gitarspill, og Benedicte Adrian, med sin fengslende vokal, har sammen skapt en unik versjon som ivaretar originalens essens samtidig som den tilfører en ny dimensjon. Arrangementet, utført av den anerkjente Adair Daufembach, gir låten et friskt og moderne preg, uten å miste det tidløse ved Bushs mesterverk.

“Å få muligheten til å tolke ‘Wuthering Heights’ har vært en drøm som går i oppfyllelse,” sier Benedicte Adrian. “Kate Bush har vært en stor inspirasjon for meg gjennom hele karrieren min, og det å kunne bringe vår egen vri på denne klassikeren er utrolig givende.”

Anders Odden tilføyer, “Vi ønsket å gi låten en ny energi med mine gitarer og Adair Daufembachs arrangement. Resultatet er en versjon som føles både kjent og ny, og vi håper det vil resonere med både gamle og nye fans.”

Mistra sin versjon av “Wuthering Heights” er nå tilgjengelig på alle strømmetjenester. Duoen planlegger også å fremføre låten live i kommende konserter, hvor publikum kan forvente en uforglemmelig opplevelse.

Albumet Waltz of Death kommer på CD og LP 21. juni på Gymncal Industries (distribuert av Border music)

Om Mistra: Mistra er en norsk duo bestående av Anders Odden  (Cadaver, Celtic Frost + + +) og Benedicte Adrian (Dollie de Luxe + + +). Med en kombinasjon av fortryllende vokal og magisk gitarspill, skaper de musikk som treffer både hjertet og sjelen. Deres unike tolkninger og originale låter har gjort dem til et bemerkelsesverdig band i den norske musikkverdenen.

Leave a Reply