MAKTKAMP – ny singel ute

MAKTKAMP – ny singel ute

Ubremselige MAKTKAMPs nye sidesprangog utgivelse, “Hatriarkatet”, er så mørk og hatskat den grenser til det ugjenkjennelige. EPen slippes i sinhelhet 31. mai, og er spekket med aggressive elementer fra thrash,prog og metall. Åpningssporet, “Drepen”, ble sluppet allerede 19. april.Låteneer spilt inn og produsert i Red Line Studio på Fornebu, med miks avMarius Melleby og master av Ruben Willem (Caliban Studio). Artwork erlaget av Emilie Winberg. Dette er MAKTKAMPs fjerde utgivelse sidenoppstarten i 2020 og bandet har to ekstensive norgesturnéer tilnavnet sitt, der avisa Nordlys trillet terningkast 6 for dereskonsert på Bastard Bar i Tromsø i 2023.

Hør låta her: https://songwhip.com/maktkamp/hatriarkatet-i-drepen

MAKTKAMP spiller energisk og melodisk hardcore, hardrock og punk. Bandet slapp i 2023 sitt andre album “Caps Lock Woke Rock” til strålende anmeldelser, kun et drøyt år etter debutalbumet “I Affekt” traff hyllene – og låta “Tastaturkriger” fikk en solid runde i radiokarusellen på nasjonal radio hos P3. MAKTKAMP har spilt på seg rykte som et energisk liveband, der konsertlokalet ofte smelter sammen i en hjertelig pit med deilig slamdance.

Dette er et band som øyeblikkelig griper tak i oppmerksomheten

Terningkast 6, Nordlys, 02.09.23 om konsert på Bastard bar, Tromsø.

Reviews Caps Lock Woke Rock:

8/10 Sweden Rock Magazine, 4,5/6 Norway Rock Magazine, 8/10 demonic-nights.at

Reviews for I Affekt:

4/6 gaffa.no – 8/10 ox-fanzine.de – 8,5/10 worldofmetalmag.com

http://www.maktkamp.com/

Leave a Reply