FIGHT THE FIGHT – slipper ny singel

FIGHT THE FIGHT – slipper ny singel

Foto: Anine Desire

Fight the Fight lader opp til sitt tredje studioalbum “Shah of Time” med sin nye singel, “Shining”. Låta byr på et kraftfulle budskap og dynamiske lydbilde, og er inspirert av kompleksitetene i det moderne samfunnet og hvordan teknologien påvirker oss alle.

 “It has become appallingly obvious that our technology has exceeded our humanity.” – Albert Einstein

I løpet av de siste månedene har Fight the Fight opplevd en heftig økning i popularitet, mye takket være det elektrifiserende trommesamarbeidet med Baard Kolstad (Leprous) som har fått stor oppmerksomhet på sosiale medier. Bandet er nå nettop ferdig med en omfattende Europaturnè samen med Leprous, og Fight the Fight’s fanskare har eksplodert, med en stor økning i følgere.

Litt til “Shining” her: https://orcd.co/ftfshining


“Shining” markerer en betydelig utvikling i Fight the Fight’s musikalske reise, og er den fjerde og siste singelen fra deres kommende album. Låta setter ikke bare tonen for det kommende albumet, men viser også Fight the Fight’s evne til å presse musikalske grenser og utfordre konvensjoner.


Med “Shining” fortsetter Fight the Fight å presse utvikle rommet innenfor sin sjanger, og leverer en tankevekkende og spennende lytteopplevelse. 

Tord Statle Larsen – Gitar, bakgrunnsvokal
Fredrik Teig Bergstrøm – Gitar, hovedvokal
Hans-Magnus Endestad Hermansen – Bass, bakgrunnsvokal
Baard Kolstad – Trommer

Om Fight the Fight:
Fight the Fight har etablert seg som en stødig kraft i den norske metalscenen siden deres debut i 2017. Bandet er kjent for sine imponerende live-shows og energiske musikk, og de har vært å se på store festivalscener og omfattende Europatureen gjennom årene. Deres andre album “Deliverance” ble utgitt i 2020 via Metal Blade og Indie Recordings, og mottok strålende kritikk fra presse både her hjemme og internasjonalt.


Med en ny besetning fikk Fight the Fight ny inspirasjon som førte bandet inn i et psykedelisk metalunivers kombinert med en fusjon av prog og metalcore. Denne utviklingen har kjapt vekket interesse og høye forventning til bandets kommende album “Shah of Time”. 
Albumet sies å bli deres mest ambisiøse plate hittil og er planlagt utgitt 31. mai 2024. Med tre nye singler ute fra det kommende albumet, har Fight the Fight sett en enestående økning i antall streams, og har økt til over 30 000 månedlige lyttere på Spotify alene. 


Den nye konstellasjonen har nettopp kommet tilbake fra en omfattende Europaturné med Leprous, etter å ha holdt tilbake på liveopptredener i 2023. I år er Fight the Fight klare til å virkelig blåse sitt raskt voksende nye publikum av banen, og fans kan forvente flere spennende turneer og konserter når albumet blir utgitt.

Leave a Reply