VALD HEKS – info om debutalbum

VALD HEKS – info om debutalbum

Brødrene Martila fra Tysnes startet sin reise i 2017 med det som skulle bli VALD HEKS. Siden da har de jobbet godt med EPen som ble gitt ut i 2021. I år er de klare med debut albumet FOREST WITCH som er klar for slipp 19.april

Bandet kan kategoriseres som rock og metal og musikk har alltid vært terapeutisk for bandmedlemer. De har alltid villet at teksten skal ytre et forbedrings resultat i seg selv.

Skriveprosessen med Forest Witch har vært en toårig reise. Siden EPen Aether har fokuset vært å forbedre alle ledd i produksjonen, noe de føler at de har oppnådd. Det er med stor glede de ser frem til å slippe både singler og albumet denne våren.

Med den nye utgivelsen tar Martila brødrene steget fra og være et studioprosjekt til å bli et komplett live band. Frank Vad har nå blitt bandets trommeslager. Frank Vad er oppvokst på naboøyen Stord. Han kommer fra en sterk musikalsk familiebakgrunn.

Sangene var ferdig i 2023 og de er spilt inn eget studio, Rothølo. Vokal. miksing og mastring er gjort i GF:U mikrostudio med Alf Wold bak spakene.

Bandmedlemer bidrar til andre musikalske prosjekter: Niklas og Emil er nå også medlemmer i MARTILA, sammen med grunnlegger Nils Ivar Martila fra Claymords. Emil har gjort vokal for Alf Wold sitt prosjekt Groove Factory:Unknown. Frank Vad har vært med på innspillinger med Sorte Ljos og Deground

Kort om VALD HEKS

En kaotisk drøm. Jeg ser noen jeg kjenner, men kan nesten ikke huske de. Husker jeg ikke min far? Dette preger meg vær dag, uten at jeg er klar over det. En sorg som ikke går bort, ikke glemt, men bare mindre klart. I en drøm er det så ekte, jeg har mye jeg skulle sagt. Jeg må leve videre. Gi alt, aldri snu og gjør det beste ut av vær situasjon.

Medlemmer :

Niklas Martila – bass

Frank Omar Vad – trommer

Emil Martila – Vokal og gitar

Kontakt:

http://valdheks.com

Leave a Reply