TONS OF ROCK – førjulsgave til fansen 

TONS OF ROCK – førjulsgave til fansen 

Neste års jubileumsplakat er klar! Tons of Rock bekrefter flere helter, ikoner, legender og nye favoritter til 2024 festivalen på Ekeberg. 
Festivalen bekrefter i kveld at ZZ Top, Turnstile, Heart, Europe, Kreator, Gluecifer, Uriah Heep, Extreme, AsInHell m.fl. er klare for Ekebergsletta og med det er plakaten for neste års festival komplett.
ZZ Top kommer med noen av rockens mest ikoniske låter som Gimme All Your Lovin, La Grange og Tush. 
Heart med hits som Alone, Barracuda, Crazy on You og All I Wanne do is make love to you har vært soundtracket til både fest og kjærlighetssorg. 
Med tre kritikerroste studioalbum er Turnstile et av USAs aller største hardcore punk band. Catchy og viltert. Melodisk og tungt.  
Legendene i Saxon og Uriah Heep, 90-talls thrash fra Kreator og hitmaskinene Extreme og Europe besøker også festivalen. Det blir utrolig spennende å se hva Volbeats ubestridte frontmann Michael Poulsen leverer med sitt nye hjertebarn AsInHell. I sommer headlinet han Tons of Rock med Volbeat, neste år er det blytung groovy death metal som gjelder. 
Scandirock og black metal på hjemmebane
Tons of Rock fortsetter å løfte norske band og artister plakaten og befester sin posisjon som en av de største rockefestivalene i Europa.
Gluecifer, Tsjuder, Bokassa og Einherjer er alle bekreftet til festivalen på hjemmebane. 
– Vi skal treffe de fleste med neste års program! Det er intense dager på festivalkontoret når vi er klare med årets plakat og den overgår jo alt av hva vi selv hadde ønsket oss. Metallica, Judas Priest, Greta Von Fleet og TOOL på festival i Norge er som en vill drøm; sier daglig leder Jarle Kvåle. Tidenes festivalopplevelse – Nå skal vi bruke tiden frem til festival med å overgå forventningene og lage tidenes festivalopplevelse på fantastiske Ekeberg i Oslo for tusenvis av publikum fra hele Norge og verden fortsetter Kvåle.

Dagens slipp:
 

SAXON
EXTREME 

CAVALERA  
DORO 
TSJUDER 
TWIN TEMPLE 

HEART
EUROPE 

MAMMOTH WVH
ASINHELL 
ALLTHEMWITCHES 
NIGHT VERSES 

KREATOR 
URIAH HEEP 

GLUECIFER 
EINHERJER 
HEALTH 
PALAYE ROYAL 

ZZ TOP
TURNSTILE

KATATONIA 
EMPIRE STATE BASTARD 
SKYND
NERVOSA 
BOKASSA 

Allerede sluppet: 

Metallica
TOOL

Judas Priest

Greta Van Fleet

Parkway Drive

Abbath 

Satyricon

Mr Bungle
Avantasia 
Alien Weaponery
Batushka

I am Morbid 

Opeth
Seigmen

 Motorpsycho

Oslo Ess

Better Lovers

Igorrr

Orange Goblin

Rotting Christ 

Thundermother

Thy Art Is Murder

While She Sleeps

Black Debbath
SPAN
Go-Go Gorilla 

Valentourettes feirer Jokke 60 år 

Leave a Reply