MAX & IGOR CAVALERA – spiller på Rockefeller

MAX & IGOR CAVALERA – spiller på Rockefeller

Tirsdag 21/11-2023 Rockefeller
MAX & IGGOR CAVALERA’S
Morbid Devastation Tour

https://rockefeller.no/rf211123.html

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/724247

Nesten fire tiår inn i sine suksessfulle karrierer skal Cavalera-brødrene gå tilbake til starten. De har nettopp spilt inn de klassiske debutene til Sepultura, Morbid Visions og Bestial Devastation, på nytt, og det er disse utgivelsene som er i fokus når de brasilianske metal-mesterne kommer til Rockefeller 21. november!

I tillegg til brødrene består livebandet av Igor Amadeus Cavalera (Healing Magic, Go Ahead and Die) på bass og Travis Stone (Pig Destroyer, Desolus) på gitar.

«As we get harder year after year, sometimes you’ve got to go back to where it all started! We re-recorded Bestial Devastation and Morbid Visions with the amazing sound of NOW, but with its raw and timeless spirit. The artwork reflects the times we’re living in right now…. Apocalyptic as hell! We also have two new tracks with riffs from those days, remembered by heart.»
– Max Cavalera

«I always felt like the recordings of our earlier work didn’t do justice to the way we performed the songs. So, this is a very special moment in our lives that we are very proud to show you real fans our true representation of the amazing records Bestial Devastation & Morbid Visions with an insane visual identity…enjoy and see you all in the pit»
– Iggor Cavalera

Bill. kr. 370,- + bill.avg. 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning.

Dørene åpner kl. 19.00. Arrangementet starter ca. 1 time etter dørene åpner. NB! Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.

Leave a Reply