GEOFF TATE – spiller i Oslo

GEOFF TATE – spiller i Oslo

GEOFF TATE/ROZARIO

JOHN DEE 

OSLO

22/11 – 2023

425,-

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/717387?fbclid=IwAR3Ta3UPBBagMJj-_TViUsR6PuA-gyTYc_3Cc5SpILRtC3bpe94Lza2t17U

Event: https://www.facebook.com/events/773603664285853

Informasjon:

Dørene åpner kl 19:00 Konserten på John Dee har unummererte plasser. Geoff Tate Celebrating thirty-five year anniversary of «Operation: Mindcrime» + special guest: Rozario Den multi-platina-selgende, Grammy-nominerte singer/songwriter Geoff Tate er mest kjent for sine over 30 år som den kreative drivkraften bak det progressive metalbandet Queensryche. Siden starten med Geoff ved roret har Queensryche solgt over 20 millioner album over hele verden og har opptrådt i mer enn femti land. Geoff blir sett på som en av de mest dyktige vokalistene innenfor sjangeren med hundrevis av moderne, populære artister som siterer ham og hans tidligere band som en stor innflytelse. Ved å kombinere sosial bevissthet og ekspertutviklede tekster sammen med høyenergisk, melodisk kompleks musikk, ble Queensryche med Geoff Tate i spissen internasjonalt anerkjent som den “tenkende mannens rockeband”. Nå skal albumet Operation Mindcrime spilles i sin helhet for å feire 35-årsjubileet. Det nye norske hardrockbandet Rozario er special guest! Låtene beskrives best som hardtslående, «in your face», men likevel melodiske og catchy, og med et refreng som gir deg lyst til å synge med av full hals. Bandet er aktuelle med sitt splitter nye debutalbum, og releasekonserten på Krøsset ble utsolgt. geofftate.com Geoff Tate på Facebook Lytt på Spotify og Youtube Arrangementet har 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning. Det sjekkes legitimasjon av alle publikummere som antas å være under 25 år. Gyldig legitimasjon er nasjonalt ID-kort, pass, bankkort med bilde eller fysisk førerkort. Digitalt førerkort er ikke gyldig legitimasjon. Foto på legitimasjon må være lett identifiserbar med bruker. Se www.rockefeller.no for fullstendig program Praktisk info om konsertene finner du her Nærmeste trafikknutepunkt er Storgata og/eller Jernbanetorget. Se ruter.no for mer info.

Billettavgifter:

Pris inkluderer kr 40,00 avgift

Mer info/se flere arrangement

Unummererte plasser

_______

Billettgrense

Det er en billettgrense på 6 billetter per person for dette arrangementet.

Vennligst respekter billettbegrensningen på arrangementet. Personer som overskrider billettbegrensningen kan få noen eller alle sine bestillinger og billetter slettet uten varsel av Ticketmaster etter eget skjønn. Dette inkluderer bestillinger med samme navn, e-post adresse, postadresse, kredittkortnummer eller annen informasjon.

Priser er i NOK

Leave a Reply