HALESTORM spiller på Rockefeller

HALESTORM spiller på Rockefeller

Mandag 13/11-2023 Sentrum Scene
HALESTORM
with Black Veil Brides
+ support: Mothica

https://rockefeller.no/sc131123.html

Billetter kjøpes her

I et forrykende høyt tempo og med rå energi, er Halestorm igjen klare for å ta hovedstaden med storm. 13. november kommer de tilbake til Sentrum Scene – denne gangen sammen med hardrockerne i Black Veil Brides.

Den kraftfulle kvartetten, med Lzzy Hale i front, er aktuelle med det etterlengtede albumet Back From The Dead. Det Grammy-vinnende hardrock-bandet er kjent for sine knalltøffe livekonserter, og Halestorm kommer til å levere et show du ikke kan gå glipp av.

De spilte for et utsolgt Sentrum Scene sammen med Alter Bridge i fjor, og det blir nok trangt om plassen i år også!

«We are so excited to be back across the pond where the rock n roll lifers are! We are celebrating so many milestones this year including having the honour of headlining Wembley at the end of the year! To kick it up a notch we’ve invited our friends in Black Veil Brides to join us for a run as well. We can’t wait to see all of your passionate faces!», sier Lzzy Hale.

Bill. kr. 365,- + bill.avg. 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning. Dørene åpner kl. 19.00.

Leave a Reply