THY ART IS MURDER – spiller på Rockefeller i Oktober

THY ART IS MURDER – spiller på Rockefeller i Oktober

Tirsdag 03/10-2023 Rockefeller
THY ART IS MURDER
+ support: Whitechapel + Fit for an Autopsy + Spite


Billetter: https://www.livenation.no/en/artist-thy-art-is-murder-378700

Bill. kr. 400,- + bill.avg. 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning.

Dørene åpner kl. 19.00. Arrangementet starter ca. 30 min etter dørene åpner. NB! Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.

På grunn av stor pågang er konserten flyttet fra Vulkan Arena til Rockefeller 03.10.23. Kjøpte billetter til Vulkan Arena gjelder til Rockefeller.

Det australske death-core bandet Thy Art Is Murder, bestående av vokalist Chris «CJ» McMahon, gitaristene Sean Delander og Andy Marsh, bassist Kevin Butler og trommeslager Jesse Beahler, er kjent for sitt rå og brutale lydbilde og imponerende musikalske ferdigheter. 3. oktober tar de med seg sin GODLIKE EU/UK TOUR 2023 til Norge når de står på scenen på Vulkan Arena!

Billetter i salg via Ticketmaster Norge fredag 12. mai kl. 11:00. Aldersgrense 18 år.

Med tekster som utforsker temaer som politikk, religion, krig og samfunn, er Thy Art Is Murder kjent for å levere en sterk og klar melding gjennom musikken sin. De har sluppet en rekke kritikerroste album, inkludert “Hate” (2012), “Holy War” (2015), og “Human Target” (2019).

Bandets unike blanding av death metal og hardcore punk har ført til at de har fått et rykte for å være et av de mest imponerende metallbandene på scenen i dag. Med sitt eksplosive og intense liveshow er det ingen tvil om at de kommer til å levere en episk og minneverdig konsert på Vulkan Arena 3. oktober. Vi gleder oss!

Support: Whitechapel, Fit for an Autopsy og Spite

Leave a Reply