OHMWORK – info om nytt album

OHMWORK – info om nytt album

Bilde: Espen Solli

Ohmwork, det norske metalbandet kjent for sin særegne lyd og elektriserende opptredener, skal slippe sitt sjette studioalbum, “In Hindsight” fredag 13. oktober.

Der deres forrige album, “Pareidolia” (2021) hadde glimt av nye lydteksturer, tar “In Hindsight” det mye lengre. Albumet flytter grensene for Ohmworks musikalske stil og inkorporerer nye elementer til en opplevelse som forhåpentligvis overrasker og gleder lytteren. 

Hvert spor viser frem bandets vekst og utvikling som musikere og historiefortellere, og gir et nytt perspektiv på deres kreative dyktighet. Fra den hardtslående hymnen “The Web”, til den doomye og angstfylte “17 Years”, viser dette albumet bandets evne til å veve sammen tyngde og melodi. 

Forløperen var den mektige “Adrift” som kom ut 1. september. Den har fått i oppgave å sparke i gang bandets albumutgivelse. Denne singelutgivelsen er på ingen måte et radiovennlig spor på tre minutter. Med sitt syv og et halvt minutts soniske angrep har den alt som er Ohmwork (og mer til). For å krydre det enda mer er gjestesanger Kjetil Solberg hentet inn. Episke greier! 

“In Hindsight” vil være tilgjengelig på alle større strømmeplattformer, så vel som LP via Rob Mules Records, slik at fans over hele verden kan fordype seg i Ohmworks nye album.

Ohmwork er
Anders L. Rasmussen – vokal, gitarer & orgel/ diverse arrangement
Helge Nyrud – bass
Espen A. Solli – trommer & lyddesign

Alle låter er skrevet og fremført av Ohmwork
Produsert av Ohmwork
Mikset av Jonas Sivertsen
Master av Raphael Bovey på MyRoom Production
Tekniker: Marius Strand på Strand Studio
Plateselskap: Rob Mules Records

www.ohmworktromso.com
Artwork av Spencer Robens Design

Leave a Reply