ANNE LINN – debut album ute 1. september

ANNE LINN – debut album ute 1. september

Foto: Marit Langseth

1.september kommer Anne Linns debutalbum «Perlemorsky». Albumet er produsert av Kristoffer Lo, kjent fra blant annet Slowshift, YODOK III, Pelbo og Highasakite, og produsert for blant andre Fay Wildhagen og Oda Felicia. I tillegg til sanger, pianist og låtskriver Anne Linn, medvirker folkemusiker Olav Mjelva, samt trommeslager Jon Even Schärer (Gåte og Maraton).

“Merkelig hvor mye lyd som samler seg i hjertet, det må ut”. Slik starter Anne Linn sitt debutalbum “Perlemorsky”, og nysgjerrigheten er vekket til resten av albumet, som rommer store variasjoner og like store følelser. Her finner du både pop, folk, postrock og indieelementer. Og Anne Linn rører med sin nære og direkte musikk. Låtene er såre og sterke om hverandre, og tekstene forsterkes av lydbilder skapt av Kristoffer Lo.

«I arbeidet med låtene har jeg kjent på en oppgjørstrang, jeg snakker direkte, rett fra beinet, rett fra blodet.», sier Anne Linn.  

Med “Perlemorsky” roper hun med lav stemme, men stemmen og ordene kryper rett inn i hjertet. Dermed roper hun kanskje høyere enn hun tror. 

Om Anne Linn V. Schärer: Anne Linn V. Schärer (1988) er opprinnelig fra Kvikne i Nord- Østerdalen, nå bosatt på Røros og til daglig kulturhusleder på Storstuggu. Tidligere musikkutgivelser: Krast: «Tusenvis EP», «Verdenshemmelighet» (album, 2016), «Mitt mørke» (singel, 2017), «100 dager» (singel, 2019), Siri & Anne Linn: «Mennesker som oss» (album, 2019), Anne Linn V. Schärer: “Stevnemøte” (singel, 2020) , “Støv” (singel, 2023), “Flyr” (singel, 2023), «Perlemorsky» (singel, 2023).  

Kommende konserter: 1. september Trykkeriet, Trondheim // 2. september Vollan Gård, Kvikne 

 Albumtittel: Perlemorsky // Tekst: Anne Linn Schärer // Musikk: Anne Linn Schärer // Arrangert og produsert av: Kristoffer Lo  

Innspilt i Øra Studio av Kyrre Laastad // Miks: Hans Andreas Horntveth Jahnsen // Mastring: Morgan Nicolaysen   

Hjemmeside: www.annelinnscharer.no

Facebook:   @annelinn_scharer 

Leave a Reply