SAXON/URIAH HEEP/NAZARETH/STARGAZER spiller i Trondheim

SAXON/URIAH HEEP/NAZARETH/STARGAZER spiller i Trondheim

A Rock Nite at the Museum:
Fredag 11.august inviterer Trondheim Stage til en helkveld i den klassiske rockens tegn på Sverresborg Museum!

Event: https://www.facebook.com/events/751649283311882/

Legendariske Saxon kommer til Trondheim for første gang, og skal rocke byens vakre utendørsarena på Sverresborg sammen med Uriah Heep og Nazareth.

Vi snakker om en samling av det sjeldne, når tre av de viktigste bandene innen den britiske rocke-historien samles på samme scene til trippelkonsert!

Se frem til en kveld full av trøkk, gigantiske hits og god stemning.

Support: Stargazer

18 års aldersgrense, dørene åpner kl. 17:00

Billetter i salg på Ticketmaster. https://www.ticketmaster.no/event/720453


SAXON
Sammen med Motörhead, Iron Maiden, Judas Priest og Def Leppard definerte Saxon New Wave Of British Heavy Metal på starten av 80-tallet som igjen satte engelsk tungrock på det internasjonale kartet.

Bandet som har solgt over 15 millioner plater med hits som «Wheels of Steel» og «Princess of the Night» slapp i fjor sitt 23.album, deres mest dynamiske og defensive på mange år som nok en gang bekrefter at Saxon er the masters of British Metal.


URIAH HEEP
Betegnes ofte som en av «de fire store» rockebandene i England fra 1970-tallet sammen med Deep Purple. Led Zeppelin og Black Sabbath, hvor låter som
«Easy Livin» og «Lady in Black» hører til hardrockhistoriens største klassikere.

Bandet har på imponerende vis holdt det gående i over 50 år, og selv om de har solgt over 40 millioner album og spilt over 4000 konserter hviler de på ingen måte på gamle bragder.

Bandet slapp tidligere i år sitt 25. studioalbum «Chaos and Color» til veldig gode anmeldelser og bandet som siden 1986 har hatt en stabil kjerne bestående av grunnlegger og gitarist Mick Box, keyboardist Phil Lanzon og sangeren Bernie Shaw meldes å være i storform på scenen!


NAZARETH
Skotske Nazareth ble etablert i 1968, og fikk sitt store gjennombrudd med albumet «Hair of the Dog» i 1975 som nådde høyt på hitlistene i mange land, i Norge lå albumet hele 60 uker på salgslistene.

Bandet som er mest kjent for store radiohits som «Love Hurts» og «Where are you now» har holdt det gående hele veien med ulike besetninger, og bandet slapp i fjor sitt 25.studioalbum «Surviving the Law».

Bandet har hatt samme grunn-besetning siden 90-tallet, men Carl Sentance(Krokus) ble ny vokalist i 2015, da originavokalist Dan Maccafferty måtte slutte som følge av sykdom. Dan gikk bort i 2022 noe som gjør bassist Pete Agnew til bandets eneste gjenlevende originalmedlem.


Support: STARGAZER
Stargazer fra Trøndelag kalles Norges nye flaggbærere for klassisk rock, og deres 3.album som ble sluppet i mars har fått strålende kritikker fra rock og metal-presse over hele verden!

Tidligere i år var bandet special guest for selveste Geoff Tate (Tidligere Queensryche vokalist) på hans 4 dagers Norgesturné, og flere festivaljobber i utlandet står nå for tur!

Servering:
Det er servering av mat & drikke inne på konsertområdet.

HC/Rullestol & ledsager:
HC tilgang til rampe / eget område (begrenset antall plasser) med god utsikt til scene. Ledsager går inn gratis med gyldig ledsagerbevis, én ledsager pr HC. Et begrenset antall plasser HC parkering ved arena.

Parkering:
Ingen parkering på arena. Benytt shuttlebuss fra Trondheim Sentrum (Munkegata) direkte til Sverresborg Museum tur/retur. Billetter til shuttlebuss: http://bitly.ws/QVjn

Endringer i programmet:
Endringer i programmet kan forekomme. Billetter refunderes kun ved en eventuell totalavlysning, ikke ved endring av artister.

Spilletider:
17:00 Dørene åpner
18:00 Stargazer
19.00 Nazareth
20:30 Uriah Heep
22:00 Saxon

Bar og matutsalg åpen fra kl. 17 og til konsertslutt.

Shuttlebuss t/r Trondheim sentrum (egen billett på Ticketmaster)

Leave a Reply