AT THE GATES til INFERNO FESTIVAL 2024

AT THE GATES til INFERNO FESTIVAL 2024

At The Gates ble til i Gøteborg i 1990 og fikk raskt oppmerksomhet for sin intense og nyskapende lyd, preget av en kraftig kombinasjon av voldsomme death metal-elementer og intrikate, harmoniske gitarmelodier. Bandets banebrytende album, “Slaughter of the Soul” (1995), blir ofte ansett som en av hjørnesteinene innen den melodiske death metal-sjangeren, som satte nye standarder for aggresjon og melodi. Til tross for oppbruddet i 1996, vedvarte At The Gates’ arv, og deres innflytelse fortsatte å påvirke metal-miljøet. I 2007 ble bandet gjenforent, til stor glede for fans over hele verden. De beviste sin relevans med utgivelsen av “At War with Reality” i 2014, deres første album på 19 år, som ble hyllet av kritikerne og ytterligere styrket deres posisjon som en av sjangerens mest betydningsfulle aktører. Bandet har fortsatt å gi ut knitrende album som “To Drink from the Night Itself” (2018) og “The Nightmare of Being” (2021).

At The Gates er kjent for sine fantastiske live-opptredener, preget av intensitet og drivende energi, noe som gjør dem til en uforglemmelig opplevelse å oppleve live. Derfor ser Inferno Festivalen med spenning frem til å ha dem med på Inferno Metal Festival for aller første gang.

INFERNO METAL FESTIVAL 
28.03 – 31.03.2024
Festival passet inkluderer Indie Recordings Label Night på SALT onsdag 27. mars og klubb konserter på Kniven, Vaterland, Brewgata og Rock In.
 
Artister bekreftet:
At the Gates, Borknagar, Sólstafir, Finntroll, Carpathian Forest, Cattle Decapitation, Keep of Kalessin, Misþyrming, Saor, Konvent, Khold, Crypta, Signs of the Swarm, Extermination Dismemberment, Orm, Tilintetgjort, Umbra Conscientia, 200 Stab Wounds, Imbalance, Nakkeknaekker, Vomit Forth, Horrifier
 
Billetter til salgs på: tickets.infernofestival.net.
 
INFERNO OFFICIAL HOTEL: CLARION HOTEL THE HUB
Inferno-familien: publikum og artister, media og musikkindustri samles på det offisielle festivalhotellet Clarion The Hub for diverse arrangement, fest og en god natts søvn. Inferno Music Conference vil finne sted på hotellet på dagtid torsdag og fredag. Hotellet kan også by på Oslos beste hotellfrokost frem til kl. 11.00 (det vil du ikke gå glipp av) og gratis tilgang til svømmebasseng og badstue.
 
The Hub har Oslos beste beliggenhet, midt i sentrum, ved siden av Oslo Sentralstasjon og Flytoget – og kun fem minutters gange fra spillestedene Rockefeller & John Dee, Salt, Kniven, Vaterland, Brewgata og Rock In. Ingen dyre taxiturer!
Inferno-rabatten gjelder i perioden 24. mars til 1. april 2024.
 
Prisene vil øke fra 28. februar 2024.
Mer informasjon finner du på https://www.infernofestival.net/no/festival/hotel.aspx eller på hotellets egne side på https://www.strawberryhotels.com/hotell/?search=inferno-no. Husk å legge inn ”Inferno” booking-kode for rabatten.
 
INFERNO METAL FESTIVAL
Ikoniske Inferno Metal Festival startet i 2001 – og er den lengst levende metal-festivalen i Norge – og en av de viktigste ekstremmetallfestivalene i verden. Vi er veldig stolte over å ha denne posisjonen og vi vil fortsette å fronte norsk metal og ta inn band fra hele verden til Norge. Inferno Metal Festival arrangeres fire dager på Rockefellers to scener; Rockefeller og John Dee – samt mange mindre klubber rundt i Oslo. Festivalen finner sted i påsken når det ikke skjer så mye annet i Oslo. Festivalen er vanligvis utsolgt og mer enn femti prosent av publikummet er fra utlandet. Billettsalget går til hele verden, inkludert Kina, Australia, Chile, Japan, Taiwan, Canada, USA, Columbia, Argentina og mange flere.
 

www.infernofestival.net

Leave a Reply