INFERNO METAL FESTIVAL 2024 – flere artister bekreftet

INFERNO METAL FESTIVAL 2024 – flere artister bekreftet

INFERNO METAL FESTIVAL annonserer flere artister til neste års event – som vil bli avholdt fra 28. til 31. mars 2024. De ønsker følgende band velkommen til Inferno 2024: Carpathian Forest, Cattle Decapitation, Signs of the Swarm, Umbra Conscientia, 200 Stab Wounds og Vomit Forth.

 
CARPATHIAN FOREST
Carpathian Forest er et anerkjent norsk black metal-band som har satt et uutslettelig preg på metalscenen siden oppstarten i 1992. Bandet ga ut sin første demo, ”Bloodlust and Perversion,” i 1992, som umiddelbart fikk oppmerksomhet innenfor black metal-scenen. Carpathian Forest slapp sitt debutalbum, ”Black Shining Leather,” i 1998, som velfortjent ga bandet sin posisjon i black metal-pantheon. Bandet fortsatte å gi ut kritikerroste album som ”Strange Old Brew” (2000), ”Defending the Throne of Evil” (2003) og ”Fuck You All!!!!” (2006). Gjennom årene har Carpathian Forest opplevd flere endringer i besetningen og tumult-perioder, men musikken deres har alltid vært stødig og fengslende.
 
CATTLE DECAPITATION
Cattle Decapitation er et amerikansk ekstrem metal-band fra San Diego, California. Dannet i 1996, har bandet blitt en av de mest fremtredende og innflytelsesrike aktørene innen grindcore og death metal. Bandets tidlige utgivelsene viste deres intense, kjappe instrumentering, aggressiv vokal og kompromissløse brutalitet. Albumet ”The Harvest Floor” fra 2009 markerte en betydelig vendepunkt, der de utvidet lydbildet sitt og innførte en mer progressiv tilnærming, samtidig som de opprettholdt råheten. Cattle Decapitations album, som ”Monolith of Inhumanity” (2012), ”The Anthropocene Extinction” (2015) og ”Death Atlas” (2019), har alle blitt hyllet av kritikere og styrket bandets posisjon innen ekstrem metal. Bandets nye album, ”Terrasite”, ble utgitt tidligere i år, og markerer et nytt flott kapittel i bandets historie. Albumet har mottatt strålende anmeldelser, og vi gleder oss til å høre Cattle Decapitation spille fra skiva på Inferno Metal Festival 2024!
 
SIGNS OF THE SWARM
Signs of the Swarm er et amerikansk deathcore-band som har gjort seg bemerket siden de ble dannet i Pittsburgh, Pennsylvania, i 2014. De er kjent for sin knusende og intense lyd, med en brutal tilnærming til deathcore, som kombinerer voldsom instrumentering med gutturale vokaler og heftig aggressivitet. I 2016 ga bandet ut sitt debutalbum ”Senseless Order,” som la grunnlaget for deres karakteristiske lyd. Live-opptredenene deres er kjent for energi og intensitet, og etterlater publikum med en dyptgående og uforglemmelig opplevelse.
 
UMBRA CONSCIENTIA
Fra Costa Rica og Tyskland, black metal-bandet Umbra Conscientia, returnerer til Norge etter å ha holdt sin aller første konsert på Beyond the Gates i Bergen i 2022. Deres andre album, ”Nigredine Mundi”, utgitt av Terratur Possessions, kom ut samme år. Bandet fikk raskt mange følgere og strålende tilbakemeldinger. De har nok en gang levert et aggressivt, tungt og bekmørkt metalalbum.
 
200 STAB WOUNDS
200 Stab Wounds er et amerikansk death metal-band kjent for deres brutale og nådeløse tilnærming til ekstrem musikk. Musikken kjennetegnes av en blanding av tradisjonelle death metal-elementer med teknikalitet, presisjon og en antydning av uhyggelig atmosfære, noe som skaper en heftig og hjemsøkende lytteopplevelse. Debutalbumet til 200 Stab Wounds, ”Slave to the Scalpel,” ble utgitt i 2019, og vi kan ikke vente med å høre mer musikk fra dette death metal-bandet.
 
VOMIT FORTH
Vomit Forth er et brutal death metal-band fra Connecticut i USA. Bandet ga ut sitt debutalbum ”Seething Malevolence” i 2022 til stor anerkjennelse. Dette blir Vomit Forths første opptreden i Norge.
 
INFERNO METAL FESTIVAL 28. – 31. MARS 2024
Borknagar, Sólstafir, Finntroll, Carpathian Forest, Cattle Decapitation, Keep of Kalessin, Misþyrming, Saor, Konvent, Khold, Crypta, Signs of the Swarm, Extermination Dismemberment, Orm, Tilintetgjort, Umbra Conscientia, 200 Stab Wounds, Imbalance, Nakkeknaekker, Vomit Forth, Horrifier
 
Billetter til salgs på: tickets.infernofestival.net.
 
INFERNO OFFICIAL HOTEL: CLARION HOTEL THE HUB
Inferno-familien: publikum og artister, media og musikkindustri samles på det offisielle festivalhotellet Clarion The Hub for diverse arrangement, fest og en god natts søvn. Inferno Music Conference vil finne sted på hotellet på dagtid torsdag og fredag. Hotellet kan også by på Oslos beste hotellfrokost frem til kl. 11.00 (det vil du ikke gå glipp av) og gratis tilgang til svømmebasseng og badstue.
 
The Hub har Oslos beste beliggenhet, midt i sentrum, ved siden av Oslo Sentralstasjon og Flytoget – og kun fem minutters gange fra spillestedene Rockefeller & John Dee, Salt, Kniven, Vaterland, Brewgata og Rock In. Ingen dyre taxiturer!
Inferno-rabatten gjelder i perioden 24. mars til 1. april 2024.
 
Prisene vil øke fra 28. februar 2024.
Mer informasjon finner du på https://www.infernofestival.net/no/festival/hotel.aspx eller på hotellets egne side på https://www.strawberryhotels.com/hotell/?search=inferno-no. Husk å legge inn ”Inferno” booking-kode for rabatten.
 
INFERNO METAL FESTIVAL
Ikoniske Inferno Metal Festival startet i 2001 – og er den lengst levende metal-festivalen i Norge – og en av de viktigste ekstremmetallfestivalene i verden. Vi er veldig stolte over å ha denne posisjonen og vi vil fortsette å fronte norsk metal og ta inn band fra hele verden til Norge. Inferno Metal Festival arrangeres fire dager på Rockefellers to scener; Rockefeller og John Dee – samt mange mindre klubber rundt i Oslo. Festivalen finner sted i påsken når det ikke skjer så mye annet i Oslo. Festivalen er vanligvis utsolgt og mer enn femti prosent av publikummet er fra utlandet. Billettsalget går til hele verden, inkludert Kina, Australia, Chile, Japan, Taiwan, Canada, USA, Columbia, Argentina og mange flere.
 

www.infernofestival.net

Leave a Reply