TONS OF ROCK – åpner dørene denne uka

TONS OF ROCK – åpner dørene denne uka

Folkehav på Ekeberg. Foto: Håvard Nesbøe

Festivalturister strømmer til Oslo. Denne uka åpner Tons of Rock!

 
 
 
Denne uka skal vi fråtse i et tungt og bredt program fullt av verdensstjerner og nye, lovende navn. Ekebergsletta blir et av landets mest befolkede steder mens Tons of Rock pågår, når 100 000 skal innta sletta i løpet av de fire dagene. 
Onsdag åpner dørene til første festivaldag!

Det er norsk festivalhistorie skrives gang på gang når Tons of Rock åpner portene til en ny utgave av monsterfestivalen. Norges største festival, og med et program som er konkurransedyktig med de aller største festivalene i verden.

Denne uken står navn som Guns N’ Roses, Nightwish, Pantera, Ghost, Volbeat, Iggy Pop og Kvelertak på scenen på Ekebergsletta, og det er bare en liten del av et ekstremt omfattende program. 

Jonas Gahr Støre tar turen for å erklære festivalen åpnet på onsdag, rett før Black Debbath tradisjonen tro åpner hovedscenen. Videre utover festivalens fire dager vil et enormt apparat sørge for at publikum kan leve sitt beste liv både via musikk, camping, humor, mat, drikke, ansvar og medmenneskelighet.

Det er strengt tatt ingen overdrivelse å si at alle skal til Tons of Rock 2023. Festivalen på Ekeberg er blitt Norges største, og samler publikum fra hele verden. 

Tons of Rock får gjester fra hele 72 ulike land. Festivalen opplever en voksende interesse fra hele verden.


-Vi har siden starten hatt internasjonalt publikum, men i år overgår det alt. At publikum kommer fra alle verdensdeler og hele 72 andre land for å oppleve Oslo og Tons of Rock er helt fantastisk
, sier daglig leder Jarle Kvåle

Leave a Reply