STORM – slipper ny låt

STORM – slipper ny låt

Metalcoresensasjonen STORM slipper ny låt “House of Cards” i forkant av Tons of Rock debut!

Metalcore-artisten STORM er klar til å slippe sin nyeste låt, “House of Cards”, en kraftfull og sjangerutfordrende låt som viser frem den 14 år gamle norske artistens eksepsjonelle talent og unike musikalske visjon. Med inflytelse fra moderne nu metal, pop, hip hop og metalcore skaper STORM et fengslende lydbilde preget av brutale riff, brølende vokaler og en fusion mellom rap, skrikevokal og elektroniske elementer.

“House of Cards” er en gripende låt som utforsker presset som ofte kan få en til å føle seg fanget og sårbar. Sangens fengende melodier, tunge instrumentering og STORMs fantastiske vokalprestasjoner skaper en oppslukende opplevelse som treffer dypt hos lytterne.

Link til Låta her  https://orcd.co/cards

STORM uttaler:

“Denne sangen handler om å føle at alt er sårbart. Hvert valg man tar kan potensielt få katastrofale konsekvenser. Presset kan få deg til å føle deg fanget.”

For å gi “House of Cards” liv, samarbeidet STORM med den talentfulle produsenten og låtskriveren Erlend Torheim, og resultatet er en fantastisk sammensmelting av deres kreative energier.

“Jeg møtte Erlend for første gang i studioet mitt. Det viste seg at vi likte de samme bandene, og da han viste meg noe av sitt eget materiale, likte jeg ham enda mer! Med ‘House of Cards’ kunne jeg ikke få sangen ut av hodet mitt, og vi bestemte oss for å fortsette å jobbe med den sammen. Dette er første gang jeg har jobbet med noen andres materiale, og jeg likte virkelig å jobbe med Erlend” – sier STORM om samarbeidet.

STORMs bemerkelsesverdige talent har allerede brakt ham til anerkjente scener, blant annet en opptreden på Summer Breeze-festivalen i Tyskland. Nå er han er klar til å rocke scenen på Norges største festival, Tons of Rock, i 2023. STORMs elektrifiserende liveopptredener fortsetter å fascinere publikum over hele verden.

STORMs overordnede visjon er å bryte sjangerbegrensninger og skape en ny bølge av musikk som treffer en hel generasjon i stedet for bare fans av en bestemt sjanger.  Med Tons of Rock 2023 i horisonten jobber STORM også med sitt debutalbum, som ligger til rette for å befeste hans posisjon som en banebrytende ny artist i metalscenen.

Om STORM:

Under artistnavnet STORM finner vi Leo Davadi Sundli, en enestående 14 år gammel artist som allerede har oppnådd bemerkelsesverdig suksess. Han begynte sin musikalske reise i 2019 med bandet Snøstorm og fikk raskt anerkjennelse fra prominente norske medier som VG, NRK, Musikknyheter og Adresseavisa. Deres energiske opptreden på Rotvoll Festivalen i 2019 fikk stor ros fra Musikknyheter (NO), som beskrev musikken deres som “like fengende som den er tung”.

I 2020 startet Leo et nytt kunstnerisk prosjekt og dannet bandet STORM. Kort tid etter fanget hans eksepsjonelle talent oppmerksomheten til bransjeprofesjonelle, noe som resulterte i en platekontrakt med det prestisjefylte Indie Recordings i 2021 og en bookingkontrakt med det anerkjente All Things Live.

I 2022 gjorde STORM sin entré på musikkscenen med utgivelsen av sin debut-EP, “Invincible”. I den unge alderen av 13 år viste STORM et bemerkelsesverdig talent og musikalsk modenhet, og leverte en samling fengslende låter som utfordret sjangre og imponerte fans og presse verden rundt.

“Now the Norwegian metalscene has its own prodigy in the 13-year-old STORM.” – Gaffa (NO)

“Invincible is a fantastic debut. STORM clearly knows what direction he wants to go in. The sound is clear, and the songs are extremely well-produced.” – Distored Sound

Magazine (UK)

“Indie Recordings have truly found a diamond in the rough with this act, and I look forward to seeing where his career takes him.” – Metal Epedemic (US)

Leave a Reply