HEATWAVES – ute med nytt single

HEATWAVES – ute med nytt single

Navnet Heatwaves beskriver musikken godt: Varme bølger av deilig musikk, som gir sommervibber selv på en kjølig novemberkveld. Bandet beveger seg i et landskap av nostalgisk indie og vinker litt til jazz, soul ogneo-psychedelia, der beats, chill og hygge står i fokus. Filosofien er enkel: Låter det digg, blir det en låt.I bandet finner du en gjeng rutinerte musikere som du kanskje har sett på scenen med artister som Young Dreams, Paperboys, Miss Tati, John Olav Nilsen &Nordsjøen, Birgitta Alida, Lint, Shaman Elephant, Atari og flere

Eirik Marinius Sandvik – gitar

Jonas Særsten – Keys

Pablo Tellez – Bass

Jakob Hjelmeland – Trommer og perkusjon

 

Produsent:

Produsert av Heatwaves

Mikset av Matias Tellez

Master av Jørgen Træen

 

Låtskriver(e):

Heatwaves

Leave a Reply