TONS OF ROCK – utvider festivaluniverset med humor og litteratur

TONS OF ROCK – utvider festivaluniverset med humor og litteratur

Topptungt påfyll av landets fremste humorister og forfattere, når Tons Of Rock utvider programmet med ny scene. Lars Saabye Christensen til Ekeberg men verdens største artister.  

Tons of Rock utvider festivaluniverset med humor og litteratur! 
 
 
100,000 besøkende er klare for Oslo og Ekeberg om en drøy måned, og Tons of Rock står klart med et imponerende og allsidig program. Nå utvides tilbudet ytterligere med en helt ny scene med stjernespekket underholdning for morsomme og interessante avbrekk mellom konsertene.

Den nye scenen har fått navnet Barcade, og vil by på alt fra gaming og ølfestival til stand up og forfattermøter.

 
Stand Up og Speakers Corner
Hver dag vil man daglig kunne se en kjent norsk komiker på Tons of Rock sin egen Barcade scene. Festivalen har plukket komikere fra øverste hylle når Johan Golden, Dag Sørås, Erlend Osnes og Marlene Stavrum er klare for Tons of Rock.

På samme scene vil man hver dag få en unik opplevelse i det festivalen kaller Speakers Corner. Lørdag kommer selveste Lars Saabye Christensen i samtale med Knut Gørvell for å snakke om musikkens rolle i litteratur.  Dagen før vil KK-redaktør Ingeborg Heldal, sammen med Tons of Rock sin egen pressesjef Lars Tefre Baade, diskutere festivalmote og hvordan bandmerch har eksplodert i motebildet. På åpningsdagen så vil NRK-profilen Tarjei Strøm intervjue serieskaper Håvard Bråthen som står bak NRK-serien Helvete, og dagen etter vil Strøm ha en samtale med den karismatiske Nergal som er frontmann i Behemoth, en av festivalens store trekkplaster.
 
– Tons of Rock sitt mål er å være i konstant utvikling, sier daglig leder Jarle Kvåle. Konseptet og innholdet i Barcade er noe vi har jobbet lenge med. Vi er utrolig stolte av programmet, og er sikker på at publikum vil sette stor pris på dette, sier Kvåle.

Sjekk ut hele programmet til den nye scenen Tons Of Rock sine egne sider. 

Billettene fyker unna til festivalen, som i år er den største noensinne. For å gi plass til legendariske Guns N’ Roses ble festivalen utvidet fra tre til fire dager, og resten av festivalen byr på giganter som Ghost, Nightwish, Volbeat og Kvelertak, for å nevne noen. 

Leave a Reply