GOAT THE HEAD – spiller på Vaterland

GOAT THE HEAD – spiller på Vaterland

Goat The Head
Lørdag 27. Mai
Vaterland
20:00 // 250.- // 20år

Billetter: https://tikkio.com/tickets/38592-goat-the-head-vaterland

Event: https://www.facebook.com/events/1968071083536495


———————-

I over tjue år har den trønderske metal-kvartetten trålet seg gjennom en serie av bisarre konsept, underlige uttrykk og musikalske retninger. Fra deathmetal-huleboere til thrashtronauter og ekstreme heavy metal-fysikere. Med sin fjerde full-lengder “Et Lokalsamfunn i Sorg” tar bandet steget inn i en helt ny og enestående trøndertristesse.

For første gang er tekstene på dialekt. Musikken er like eksperimentell som den er hjemsøkende. Rik på de fleste farger fra metallpaletten, men skyggelagt med uforutsette klangvalører, vridninger og vendinger. Til tider filmatisk. Men oftest er den tung, langsom og truende. Oftest DOOM.

Goat the Head er Per Spjøtvold på vokal og hammondorgel, Ketil L. Sæther på gitar og Kenneth Kapstad på trommer. På bass stepper Mattis Kleppen inn som vikar for Trond Frønes denne kvelden.

Leave a Reply