MESAVERDE – slipper nytt single

MESAVERDE – slipper nytt single

Lars Fremmerlid (bass), Jonas Lundekvam (vokal/keys), Henrik Schmidt (gitar) og Jørgen Apeness (trommer). Foto: Lars Fremmerlid

Fra Casa Verde på Grefsen renner smeltevannet nedover Oslo og bringer med seg liv, håp og tonene fra MesaVerdes andre album!

MesaVerdes nye single “Pickings for the Beast” er ute på alle strømmetjenester 12. mai 2023 på Apollon Records. Dette er første single fra bandets andre album, «All is Well», som slippes på fysisk og digitalt høsten 2023.

«Pickings for the Beast» er en livsbejande hyllest til apokalypsen – fra de som ikke har kjøpt billett til undergangen. Link til låta

https://promo.theorchard.com/TqaqPAtKDt9MbNE46kMd?skin=light

MesaVerde er et nytt band som holder til i Oslo. Med én fot i pop og én i prog byr bandet på låter du nynner på og skvetter av. Gjennom sitt debutalbum «KY» (utgitt oktober 2022) viste MesaVerde en unik evne til å produsere fengende og nyskapende musikk – musikk skapt med kjærlighet for gode melodier, arrangementer og et særegent sound, men samtidig også for rockens spontanitet. Musikken produseres og spilles inn i CasaVerde, bandets eget studio. Oppfølgeralbumet til «KY» er på trappene, og «Pickings for the Beast» er første smakebit.

Kvartetten består av erfarne musikere med alt fra stadionkonsert i Hong Kong, britiske rockebuler, til Nationaltheatrets hovedscene på merittlisten. Jørgen Apeness (Sauropod, Thea & The Wild, Lazy Queen), Lars Fremmerlid (Bugge Wesseltoft, Einar Stray Orchestra), Henrik Schmidt (Synne Sanden, Shimmering) og Jonas Lundekvam.

Debutalbumet «KY» (det japanske uttrykket for å ikke kunne lese rommet) har siden utgivelsen begeistret anmeldere og lyttere internasjonalt.

Utvalgte sitat/anmeldelser av “KY»:

Prog, indie, alternative, classic rock, blues rock, jazz – you’ll find it all on this remarkable debut; Pop song-length and melody-oriented songwriting bring lightness to the creative genre mix. (…) ”KY” is bold and cool” 8/10 i Rock Magazine Eclipsed (3/23 edition)

KY inkludert på listen over årets album: 2022. Deichman Musikk

Robust in every sense of the word, this disc sounds like nothing else that I have come across, and there is something uniquely surreal and dream-like about its atmosphere that really sucks me in every time I immerse myself in its twelve inventively dynamic compositions.” Eternal-Terror.com on “KY”

Well played down to the last detail” – -Rock Hard Greece on “KY”

The music here is charmingly off kilter, filled with subtle but odd instrument details, unusual rhythms and song developments but also distinct melodies and pop music sensibilities.” Progressor.net on “KY”

Cover art: Einar Stray

 

Facebook: https://www.facebook.com/MesaVerdeOfficial

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6nycQ8XFpxmZdWeiulpRyF?si=Dg2FH0ZMSq6Psywq3Xh2_A

Leave a Reply