ATENA – slipper ny låt

ATENA – slipper ny låt

Foto: Anine Desire

ATENA treffer blink med sin nye utgivelse “Poison Pure” – en metalcore-kraftpakke du ikke vil gå glipp av!

Når du hører ATENAs nye singel blir du umiddelbart møtt av en herlig blanding av elektroniske, nostalgiske og lekne elementer. Det tar imidlertid ikke lang tid før signaturlyden til bandet slår deg i trynet med kraftige og intense riff og gripende skrikevokaler. Oppsummert er ATENAs nye låt en eksepsjonell blanding av metalcore, lekne beats og uimotståelig fengende melodilinjer.

Link til låta: https://orcd.co/poisonpure

Bandet uttaler:

 

“Sangen handler om giftige forhold til alt fra mennesker, gjenstander til narkotika eller generelt ulike former for avhengighet. Vi i bandet er alle kjent med opplevelsen av å bli hektet på noe, og det er en kompleks følelse å se frem til noe som du vet ikke er bra for deg, men som samtidig gir deg en slags midlertidig glede. Sangen utforsker denne bittersøte følelsen av å ha lyst på noe som til syvende og sist er skadelig for deg.»

ATENA har jobbet seg opp til å bli en av de mest bemerkelsesverdige og eksperimentelle metalcore bandene fra Norge. Ved å slå sammen elementer fra klassisk metalcore med mer urbant lydbilde konfronterer og formidler utfordringer den nye generasjonen står overfor i dag. Det nye sporet er mikset og mastret av den svenske produsenten Henrik Udd (Bring Me The Horizon, Architects, Imminence). 

 

 

OM ATENA:

I løpet av de siste årene og med 4 album bak seg, har ATENA vist seg som en av frontfigurene innen norsk metalcore med sin nådeløse blanding av tunge gitarer, elektroniske elementer og urbane referanser.

Med en dyp inspirasjon fra klassisk metalcore, hiphop og med en kjærlighet til tunge riff, fletter ATENA hardtslående metal sammen med tekster om livets mørkere sider. ATENA sitt siste, kritikerroste album “Drowning Regret & Lungs Filled with Water” ga dem internasjonal oppmerksomhet, og flere ledende medier var på ballen:

“Atena’s willingness to push boundaries needs to be applauded”- Metal Hammer UK

 «Storslagen metalcore med dype nikk til britiske band som Bring Me the Horizon og Architects». – Dagbladet

 

I 2023 er ATENA nok en gang aktuell med ny musikk, og albumet “Subway Anthem” slippes 29. September via Indie Recordings.

 

ATENA:

Vebjørn Iversen – Gitar
Jakob Skogli – Vokal
Ulrik Linstad – Bass
Fredrik Kåsin – Trommer
 
Follow ATENA:
Facebook | Twitter

Leave a Reply