NIGHTWISH – spiller sin siste konsert på ubestemt tid i Oslo

NIGHTWISH – spiller sin siste konsert på ubestemt tid i Oslo

Nightwish som er en av headlinerne på årets Tons of Rock, melder i egne kanaler at de tar en pause med konserter på ubestemt tid. Det betyr at den planlagte konserten på Tons of Rock, Oslo 22. juni  blir en eksklusiv konsert da den er siste planlagte konsert for bandet. 
 
Nightwish er et av verdens største hardrock band og fans fra hele verden vil komme til Oslo for å se heltene sine på dette historiske showet.  Daglig leder i Tons of Rock Jarle Kvåle kan bekrefte at festivalen allerede har solgt billetter til over 60 nasjoner som er ny rekord for festivalen.
 
Ønsker seg stor fest i Oslo! 
-Vi er svært stolte av å presentere Nightwish som en av headlinerne til Tons of Rock 2023. Det finske bandet leverte en magisk festaften i Oslo Spektrum i 2021, og er et av de mest etterspurte bandene fra vårt publikum. Finlands største musikalske eksportvare leverer storslått symfonisk metal som er både fengende og episk.
Det er trist at de velger å ikke turnere mere i overskuelig fremtid , men utrolig stort at siste konsert blir på Tons of Rock.

– Bandet har bedt om stor fest denne kvelden og det skal både vi og det fantastiske publikummet på Tons of Rock sørge for sier Jarle Kvåle i Tons of Rock. 
 
Bandet er i 2023 en av fire nordiske headlinere (GHOST, KVELERTAK, VOLBEAT, NIGHTWISH) i tillegg til verdensstjernene i Guns N Roses, Pantera og Iggy Pop.
 
TONS OF ROCK 
21. – 24. Juni 2023
 
GUNS N´ ROSES
VOLLBEAT
IGGY POP
KVELERTAK
 
PANTERA 
NIGHTWISH
GENERATION SEX 
IN FLAMES
SKID ROW
PUSCIFER 
AIRBOURNE
AT THE GATES
 BLACK DEBBATH
DEAD POET SOCIETY
DEATH BY UNGA BUNGA
SATOR 
MUNICIPAL WASTE
SLEEP TOKEN
SMASH INTO PIECES
SPIRITWORLD 
VV
ARCHITECTS 
HALESTORM 
SOULFLY
 THE DOGS 
NAPALM DEATH
 BURY TOMORROW 
CANDLEMASS
MCC
THE BRONX
VREID
ASKING ALEXANDRIA
FEVER 333 
AUDREY HORNE
STORM
 GHOST 
 
GOJIRA
BEHEMOTH 
WARDRUNA 
 CLUTCH 
TNT 
POWERWOLF
MAYHEM 
HAMMERFALL 
 STAGE DOLLS 
 HONNINGBARNA
 THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY
 AVATAR 
 SPIRITBOX  
VOIVOD 
AURA NOIR 
 BRENN 
WITCH CLUB SATAN

Leave a Reply