SLEGEST ERSTATTER VREDEHAMMER PÅ INFERNO 2023

SLEGEST ERSTATTER VREDEHAMMER PÅ INFERNO 2023

Vredehammer kan dessverre ikke opptre på årets Inferno-festival på grunn av skade. På den positive siden har det norske doom metal-bandet Slegest sagt ja til å stille opp på kort varsel. Bandet ga nylig ut sitt fjerde album kalt ”Avstand” som mottok strålende kritikker hos både fans og presse. Vi gleder oss over å ha Slegest med oss på Inferno Metal Festival 2023!
 
SLEGEST
Det var bare ett år etter at gitarist og vokalist Stig Ese forlot Vreid at Slegest ble født. I 2012 kom bandets første EP og i 2013 kom debutalbumet deres ”Løyndom”. Til nå har Slegest gitt ut to EP-er og fire album. Bandets musikkstil kan beskrives som blackened doom metal – da bandet slettes ikke er redd for å la seg inspirere av 70- og 80-tallsrock så vel som norsk black metal. Bandet har vist seg å gjøre solide liveopptredener – nylig på en vellykket turné sammen med Kampar i Norge. Sørg for å se Slegest opptre live på Inferno Metal Festival 2023 når de entrer scenen på John Dee for å servere oss noen en solid bunte med hardtslående heavy metal-låter!
https://www.facebook.com/slegestofficial
 
 
INFERNO METAL FESTIVAL 6. – 9. APRIL 2023
Emperor, Amorphis, Watain, Cannibal Corpse, Abbath, Nile, Elder, Arcturus, Godflesh, Dark Funeral, Unleashed, Crowbar, Wolves in the Throne Room,Uada, Odium, Sakis Tolis, Harakiri for the Sky, Urgehal, Vemod, Djevel, Nekromantheon, Mork, Darvaza, Nervosa, Gaerea, Ingested, 1914, Svalbard, Masacre, Slegest, Lili Refrain, Dold Vorde Ens Navn, Dwaal, Kate Pendry, Fleshmeadow, Beaten to Death, Dordeduh, Wayfarer, Afsky, Féleth, Blodhemn, Octohawk, Nadir, Filthdigger, Mutilated Tyrant, Stormruler, Omnia Moritur, Ruun, Deathbarrel, Tilintetgjort, Ottone Pesante, Welcome to Hell
 

Billetter til salgs her: tickets.infernofestival.net.

Leave a Reply