SYLVAINE – skall spille på Nasjonalbiblioteket

SYLVAINE – skall spille på Nasjonalbiblioteket

RADAR BOOKING  PRESENTERER
 
SYLVAINE
NASJONALBIBLIOTEKET ONSDAG 29 MARS 19.00
Åpning av utstillingen
“Dårlig stemning. Lyden av følelser i norsk svartmetall
 
Når Nasjonalbiblioteket åpner utstillingen Dårlig stemning. Lyden av følelser i norsk svartmetall, inviterer vi deg til å oppleve noe av det mest spennende som rører seg på den norske metallscenen i dag. 
Kathrine Shepard, med artistnavnet Sylvaine, skrev musikkhistorie i 2018. Da ble hun nominert til Spellemannprisen i kategorien «metal» som første kvinnelige soloartist noensinne. Likevel er multiinstrumentalisten med base i Paris kanskje enda mer kjent utenfor Norges grenser. Med sin melodiske og drømmende musikk som også dirrer av mørke, har hun turnert verden over og høstet strålende kritikk.
Kveldens okkulte seanse foregår i Nasjonalbibliotekets flotteste festsal. Sylvaine spiller en neddempet konsert før kunstnergruppa Witch Club Satan avslutter med en skreddersydd performance.   
 
Alle arrangementer på Nasjonalbiblioteket er gratis og åpne for alle, men vil du sikre deg plass, må du ha billett. 
 

Leave a Reply