SUBLIME EYES – ny EP ute

SUBLIME EYES – ny EP ute

Foto: Martin Mirandab

Ut av Covids aske stiger Sublime Eyes med deres splitter nye EP, «From Light Unto Darkness». Tyngre, mørkere og mer melodisk enn noen gang. Sublime Eyes er tilbake for å erobre alt med sin thrashy og episke dødsmetall.

De lyriske temaene på denne EP-en utforsker ondskapens fristelse, og all ondskap mennesker gjør mot hverandre. Reisen fra lyset til mørket. Fra godt til ondt.

Denne EP-en markerer også den første utgivelsen med trommeslager, Tommy Utsola, og dessverre den siste med mangeårig bassist Jørn Helseth. «From Light unto Darkness» har også en del gjesteopptredener av folk fra band som Sublime Eyes beundrer og respekterer.

Sublime Eyes består av:
Arvid Tjelta – vokal
Tom Arild Dalaker – gitar
Jan T. Vinningland – gitar og keys
Jørn Helseth – bass
Tommy Utsola – trommer

Leave a Reply