MAKTKAMP – ny single

MAKTKAMP – ny single

Bilde: Anine Desire

MAKTKAMP slapp singelen “Tastaturkriger”, den første i rekka på vei mot bandets andre album, Caps Lock Woke Rock. Albumet kommer ut 21. april – kun et drøyt år etter debutalbumet “I Affekt” satt bandet på det norske rockekartet i januar 2022.
 


I følge bandet selv, har de polert og raffinert uttrykket sitt enda mer til dette albumet, og tatt noen steg bort fra hardcoren og nærmere rockesjangeren enn ved bandets første utgivelser. Denne beskrivelsen passer godt for albumets første singel, “Tastaturkriger”, som er en heseblesende rockehymne til tastaturkrigeren – ikledd et tykt lag med ironi, og anført av steilende melodiske gitarer med en Iron Maiden-krigersk ånd over seg. Likevel kan man si at lydbildet fremdeles er umiskjennelig MAKTKAMPsk, med med høy gitarfaktor og høyt tempo, toppet med en screamvokal, som kompromissløst geleider deg gjennom låta.

Albumet er spilt inn i Red Line Studio, med gitarist Marius Melleby som studioingeniør og mikser. Master har blitt gjort av Ruben Willem (Caliban Studio), som er anerkjent for sine bidrag i produksjoner innenfor sjangeren. Albumets artwork er igjen håndtegnet av tegneseriekunstner Sigbjørn Lilleeng, og pryder et opplag med vinyler som snart kan kjøpes i platebutikker over hele landet. 
 
Bandet spiller releasekonsert på John Dee fredag 13. mai. Billetter finner du via www.maktkamp.com eller på www.rockefeller.no
 
 

Leave a Reply