Trøndersk Thrash Metal aften fredag 13. januar 2023

Trøndersk Thrash Metal aften fredag 13. januar 2023

Legend Trondheim starter 2023 med et brak. Og braket kommer i form av en trøndersk thrash metal konsert av de sjeldne. MANIFEST, CORRODER og GHETTO GHOULS spiller førstkommende fredag på TRYKKERIET SCENE i Trondheim. (TRYKKERIET SCENE ligger i veita mellom Moskus og Burger King, om du skulle lure på det).
 
Døra åpner kl 20:30 og GHETTO GHOULS går på scenen allerede kl 21:00.
 
 
Fredag 13. januar skal MANIFEST feire plateslippet av sitt siste mesterverk “The Sinking”. Bandets vokalist, Stian Leknes, kommer flyvende hjem fra Mexico for å gjøre to konserter. Dette blir den første og sikkert den eneste i Trondheim på en stund. Supportband for anledningen blir CORRODER og GHETTO GHOULS. Begge bandene gjorde en vidunderlig figur under årets Legend Metalfest i september og her er det bare å skaffe seg billett og glede seg til en skikkelig god thrash metal event av de sjeldne i Trondheim. Trykkeriet Scene med adresse Olav Tryggvasons gate 5 er stedet. Vel møtt!
 
 
MANIFEST + CORRODER + GHETTO GHOULS
Trykkeriet Scene – Trondheim
Fredag 13. januar 2023
Dørene åpner kl 20:30
Først band går på kl 21:00 sharp….sånn ca 😉
18 år leg plikt
 
Billetter i døra: Kr 265,-
 
Oppgradering av betalingstjenester ved forhåndskjøp av billetter: Kort, Klarna og Vipps 🙂

Leave a Reply