ARCTURUS, OCTOHAWK, NADIR OG WELCOME TO HELL TIL INFERNO 2023

ARCTURUS, OCTOHAWK, NADIR OG WELCOME TO HELL TIL INFERNO 2023

Det legendariske norske avantgarde black metal-bandet Arcturus er bekreftet til Inferno Metal Festival 2023. Vi kan også bekrefte Octohawk, Nadir og Welcome to Hell for klubbkonsertene på festivalen!

 
ARCTURUS
Arcturus er et av de mest fremragende, eksperimentelle, innovative og unike bandene fra den tidlige norske black metal-scenen på 90-tallet. Bandet startet i 1990 med medlemmer og eks-medlemmer fra band som Mayhem, Mortem, Emperor, Ulver, Ved buens ende og mange flere. Debutalbumet «Aspera Hiems Symfonia» var banebrytende når det kommer til atmosfærisk black metal. Oppfølgeren «La masquerade infernale» tok flere sjumilssteg på hva som var mulig å gjøre innenfor norsk black metal. Blandingen av black metal, italiensk opera, klassisk musikk, symfoniske elementer og Edgar Allen Poe var unik for sin tid og til og med for nåtiden. Siden den gang har bandet gitt ut ytterligere tre studioalbum av høy kvalitet. Vi er glade for å ha dem tilbake på Inferno Metal Festival!
https://www.facebook.com/arcturusnorway
 
OCTOHAWK
Nykommerne Octohawk fra Norge kom med sterke stoner metal-influenser på debutalbumet «Animist» utgitt i 2021. De fleste av medlemmene er dog ikke nykommere da kjernen i bandet gikk tidligere under navnet Mammüth i mange år. Med en stilforandring så gikk fire av de fem medlemmene videre under navnet Octohawk. Sjekk dette bandet når de opptrer på Inferno Metal Festival 2023!
https://www.facebook.com/octohawkband/
 
NADIR
Det norske bandet Nadir spiller i et høyt tempo med mye melodi og aggresjon og dype røtter innenfor black metal-sjangeren. Men i stedet for å holde seg til sjangerens tradisjonelle premisser, utforsker Nadir videre hvordan sjangeren kan utvikles. Med medlemmer som alle har tilhørt den norske metalscenen i en årrekke er Nadir klare til å bane vei videre for en ny bølge av norsk metal.
https://www.facebook.com/NadirCult/
 
WELCOME TO HELL
Welcome to Hell er et hyllestband for det legendariske britiske bandet Venom. Bandet ble dannet i Sarpsborg og har medlemmer og eks-medlemmer fra band som Under the Oak, Ragnarok og Images at Twilight. Så det er bare å stålsette seg når black metal-klassikere spys ut for å vekke deg opp tidlig på Rock In under Inferno Metal Festival 2023!
https://www.facebook.com/WelcomeTHell
 
INFERNO METAL FESTIVAL 6. – 9. APRIL 2023
Emperor, Watain, Cannibal Corpse, Nile, Abbath, Arcturus, Godflesh, Dark Funeral, Unleashed, Crowbar, Wolves in the Throne Room,Uada, Odium, Sakis Tolis, Harakiri for the Sky, Urgehal, Vemod, Djevel, Nekromantheon, Mork, Darvaza, Nervosa, Gaerea, Ingested, 1914, Svalbard, Masacre, Vredehammer, Lili Refrain, Dold Vorde Ens Navn, Dwaal, Beaten to Death, Dordeduh, Wayfarer, Afsky, Blodhemn, Octohawk, Nadir, Mutilated Tyrant, Stormruler, Ruun, Tilintetgjort, Welcome to Hell
 
Flere artister vil bli annonsert snart!
 
Billetter kjøpes her: tickets.infernofestival.net.
 
CLARION HOTEL THE HUB – OFFICIAL FESTIVAL HOTEL

Gå til https://www.infernofestival.net/hotel for å bestille hotell og bruk koden INFERNO for rabatterte festivalpriser. Disse prisene vil gjelde frem til 6. mars 2023.

Leave a Reply