FÈLETH sitt andre album “Divine Blight” er ute 11. november

FÈLETH sitt andre album “Divine Blight” er ute 11. november

Foto: Danil Røkke

Fèleth slipper “Divine Blight” 11. november!

“Divine Blight” er det neste albumet til Alta-bandet Féleth. De debuterte i 2020 med «Depravity» som ble godt tatt imot både nasjonalt og internasjonalt med sterke anmeldelser. På grunn av pandemien ble det verken noe turne eller spillejobber.

Pandemien klarte for så vidt ikke å stoppe guttene fra å nå et høyere ferdighetsnivå med deres andre album «Divine Blight». I «Divine Blight» trår guttene litt ut av deres tidligere death/thrash-sound og inn i noe mer moderne og mer melodiøst som enda er innen rekkevidde til sounden de allerede har etablert seg.
Alexander Stamnes og Thomas Nyvoll har begge tatt store steg opp i deres musikalske komponerings-ferdigheter, forbedret sine leads og harmonier og har uten tvil toppet seg selv når det kommer til gitarsoloene sine. Bak trommesettet fortsetter Aleksander Alsen å holde musikken stødig med langt mer kreative innspill i rytmeseksjonen sammen med bassist Brage Ingebrigtsen Westgaard som leter etter en hvilken som helst unnskyldning for å rykke inn med en teknisk bass lead eller solo. Sist, men ikke minst har vi vokalist og lyriker Espen Dagenborg som har beriket sine vokaler og viser fram en mer variert vokalpresentasjon samt mer teknisk ferdighet.

Forbedringene du vil legge merke til på denne nye utgivelsen er hovedsakelig sangstrukturer, komplimenterende blastbeats med nye og forbedrede hooks som vil føre til langt mer minne verdige melodier og headbang-bare låter. Tilbakevendende fans vil finne en ny og unik opplevelse, samtidig som kjernetonen til Féleth bevares.

Fèleth består av:
Espen Dagenborg (vokal)
Alexander Stamnes (gitar)
Brage Ingebrigtsen Westgaard (bass)
Thomas Nyvoll (gitar)
Aleksander Alsen (trommer)

Leave a Reply