JERNVERKET feirer 10 år med konsert og DJs på Aye Aye Club

JERNVERKET feirer 10 år med konsert og DJs på Aye Aye Club

Jernverket runder ti år med blodslit og moro! Det skal selvsagt feires med brask, bram og dram.
Aye Aye Club åpner dørene og gjør sin minimale scene klar for en eksklusiv endagsfestival med livepodkast, konserter og DJ-er.
 
 
BILLETTER tikkio.com/tickets/33100-jernverket-10-ar
50 billetter er tilgjengelig via forhåndssalg på Tikkio.
70 billetter selges i døra.
Møt opp tidlig for å få plass!
 
PROGRAM (cirka-tider)
19.00-20.00: Avertia (livepodkast og akustisk sett)
20.15-21.15: Abhorration (konsert)
21.30-22.30: Ved Buens Ende (konsert)
22.30.00.00: DJ Jernverket
00.00-01.30: DJ Elizolucifer
01.30-03.00: DJ Rock God
 
AVERTIA
Kalaset åpner med livepodkast og akustisk gitar. Black metal-bandet Avertia fra Bergen ga ut sitt tredje album, “Når nordavinden kaster kniver”, til gode kritikker i 2021. Frontmann Kristoffer Georg har varmet opp snakketøyet og gravd frem de gode historiene. Jernverket-programleder Helle Stenkløv. Etterpå spiller han et kort akustisk sett.
 
ABHORRATION
Festen fortsetter med Abhorration som spiller death metal for tilhengere av gammel Morbid Angel, Sadistic Intent og tidlig Vader for å nevne noe. Debut-EP-en “After Winter Comes War” kom ut på Invictus Productions i desember 2021.
 
VED BUENS ENDE
Konsertkvelden er komplett når Ved Buens Ende spiller opp til ustø gange. Deres “Written in Waters” fra 1995 står som en avant garde-bauta i norsk (og verdensomspennende) musikkhistorie. Vi har ikke hørt noe lignende verken før eller siden, og det kan vi nok med trygghet si om opptredenen på Aye Aye Club den 19. november også.

Leave a Reply