BEARTOOTH + SIAMESE spiller i Oslo

BEARTOOTH + SIAMESE spiller i Oslo

Beartooth + SIAMESE // Rockefeller // Pres. av All Things Live

Rockefeller, Oslo

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/beartooth-billetter/684741

Event: https://www.facebook.com/events/3108623322737316

Vennligst merk:

Dørene åpner kl 19:00
BEARTOOTH + support: Siamese
 
Beartooth lager hardtslående musikk, med ville riff og fengende hooks. Nå er de klare for å levere et heftig show på Rockefeller 11. juni! Beartooth har gitt ut fire kritikerroste album og én EP, og består vokalist og låtskriver Caleb Shomo, gitaristene Zach Houston og Will Deely, bassist Oschie Bichar og trommis Connor Denis.
“Beartooth are known for immense energy and a powerful live performance.” – Loudwire
 
Så avslappet, sjarmerende og utadvendte som disse unge gutta kan virke, er det en indre uro som bare blir mett av den ville musikken de spiller. Da Rolling Stone introduserte bandet som en av 10 nye artister du trenger å kjenne, ble lyden med rette beskrevet “som et nervøst sammenbrudd, vanligvis med nok optimisme til å presse gjennom”.
 
De har spilt store festivaler og turnert med Slipknot, Bring Me The Horizon og A Day To Remember, i tillegg til å ha en RIAA-sertifisert gullsingel. Bandet er kjent for å skape ekstase på scenen, og vi gleder oss til ekte metalfest på Rockefeller 11. juni!
 
Lytt til Beartooth på Spotify Arrangementene på Rockefeller har 18 års aldersgrense hvis ikke annet er oppgitt.

Billettavgifter:

Pris inkluderer kr 35,00 avgift

Arrangementsinformasjon

Unummererte plasser

Lineup

Billettgrense

Det er en billettgrense på 6 billetter per person for dette arrangementet.

Vennligst respekter billettbegrensningen på arrangementet. Personer som overskrider billettbegrensningen kan få noen eller alle sine bestillinger og billetter slettet uten varsel av Ticketmaster etter eget skjønn. Dette inkluderer bestillinger med samme navn, e-post adresse, postadresse, kredittkortnummer eller annen informasjon.

Priser er i NOK

 

 

Leave a Reply