Trippelkonsert i regi av Legend Trondheim kommende fredag – 18 februar

Trippelkonsert i regi av Legend Trondheim kommende fredag – 18 februar

18. februar blir det trippelkonsert med tre spennende band fra Trondheim. På scenen stiller HEKSEJAKT, FRUKT OG GRØNT og SUNSET QUEEN.
18.februar 2022
Dørene åpner kl 20:00
Konsertstart 21:30
C.C. NOK 150
 
HEKSEJAKT
Heksejakt spiller endelig sin debutkonsert! Bandet ble stiftet i 2019 og ble som folk flest låst fast i koronahelvete. Da konsertene ble borte valgte guttene å koke sammen i den store heksegryta et sett med låter som de endelig skal forkynne den 18. februar.
De ønsker ærbødigst å vise fram blytunge riff kombinert med salmer om satan med hyppige innslag av hekser. Møt opp forberedt, sjekk oss ut på Soundcloud:
SUNSET QUEEN
Det Trondheimsbaserte rockebandet Sunset Queen drar deg inn i «jambandets» verden og byr på en musikalsk dynamisk reise, der man kan forvente både krutt og silke! Bandets varierte inspirasjonskilder, samt bandmedlemmenes forskjellige musikalske bakgrunn, sørger for en egen og unik sound. Ønsker man å få servert låter som setter rockefoten i gang, eller kanskje roligere atmosfæriske stemningslåter er dette showet for deg!
FRUKT OG GRØNT
Frukt og Grønt spiller norsk musikk som slår deg i trynet med harde låter og en større-enn-livet stemning, hvor tekstene har stor betydning.
Nå har de gitt ut sitt debutalbum, Trondhjem Tandoori – en fargerik og energisk reise, fylt med alt fra ville festlåter til vakre ballader som kverner tanker.
 
Billetter koster en skarve femtilapp pr band og de kan du allerede nå skaffe deg via denne linken: https://tikkio.com/…/27309-konsert-heksejakt-frukt-og…

Leave a Reply