NORDIC FEST i Oslo Lørdag 19 februar

NORDIC FEST i Oslo Lørdag 19 februar

Det endelig blir LIVE metal igjen i Oslo og alle er velkommen til
NORDIC FEST «WINTER SUMMIT» 2022 LØRDAG 19. FEBRUAR på SUB SCENE i Oslo.
 
Festivalen byr på 3 flotte liveband innenfor det kvasse spekteret av musikken, 2 spennende foredrag, og deres tradisjonelle åresalg med kaffe og kaker.
 
Sub Scene er en rusfri konsertscene i Rosenkrantzgate 17, med kapasitet på ca 200pers.
Plateselskapet og platebutikken Nordic Mission feirer i år 25års jubileum, og selv om Nordic Fest vanligvis samler 200-250 mennesker fra hele verden over 2 dager er arrangøren under omstendighetene veldig takknemlig for å kunne presentere en sterk lineup kun få dager etter at Norge åpner opp!
 
 
Artister:
 

Flukt

Flukt
Physical | Digital

FLUKT is a raw oldschool Black Metal band hailing from Vennesla, Norway. The band was launched during the fall of 2014 but from the dark mood and the aggression in the music, every metalhead will get a flashback to the good old days of Norwegian Black Metal in the 90s.

Leonov

Leonov
Physical | Digital

Leonov aims to encompass the chaos in the world, but also the hope that lies within us. Every tone is important to make this message come through. The expression of Leonovs songs are influenced by slow and heavy parts, floating tones and rythmic breaks. The light and soft vocal breaks with the dark and heavy repetitive instruments.

Cloth

Cloth
Physical | Digital

Cloth is a 3 piece black metal outfit from the Southern parts of Norway, containing dynamic structures, and and a classy ass production. They are a musical collective by members from Stronghold, DALIT and Aspiration. Black/avantgarde metal with a strong philosophical and allegorical backbone behind it all.

 
https://www.nordicfest.no/

Leave a Reply