Sophomore single from “new” Norwegian duo Rune Walle & Gunn Alstadhaug

Sophomore single from “new” Norwegian duo Rune Walle & Gunn Alstadhaug

Bak navnet Rune Walle og Gunn Alstadhaug  er ekteparet Rune Walle (gitar, vokal, mandolin, banjo og munnspill) og Gunn Alstadhaug(vokal). Deres musikalske samarbeid strekker seg tilbake til 90-tallet, både som duo og i ulike band sammenhenger lokalt i Bergen. Med bla godt hjelp fra Stein Urheim har det laget et debut album kalt Byrdie´s Dream som kommer på nyåret. Første smakebit Lynx kom før jul. Nå er Fool’s Goold her.

Inspirert av  Fairport Convention, The Byrds, Gram Parson og Emmylou Harris. Prosjektet bærer preg av Rune Walles lange musikkbakgrunn fra band som Oriental Sunshine, Saft, Hole in the Wall, Flying Norwegians og Ozark Mountain Daredevils.

Rune Walle & Gunn Alstadhaug “Fool’s Gold” er ute 14. januar via Apollon Records

apollonrecords.no
https://www.facebook.com/Rune-Walle-Gunn-Alstadhaug-111933191160800

Leave a Reply