MAYHEM spiller på Verkstedhallen i Trondheim

MAYHEM spiller på Verkstedhallen i Trondheim

MAYHEM spiller på Verkstedhallen i Trondheim

MAYHEM/ CADAVER
VERKSTEDHALLEN & LOBBYEN
TRONDHEIM
FREDAG 3/12 – 2021
(Dørene åpner kl. 20)
425,- kr
Event: https://www.facebook.com/events/423075198784675
Billetter: https://verkstedhallen.hoopla.no/sales/mayhemvh

Mayhem, Norges lengstlevende black metal-band og en av de aller viktigste premissleverandørene i sjangeren, inntar Rockefeller.

Bandet har opparbeidet internasjonal kultstatus med sin kontroversielle historie og grensesprengende diskografi. I løpet av en 35-årige karriere fra «Deathcrush» i 1987 til fjorårets «Daemon» har bandet konstant utfordret sjangeren de var med på å skape.

– I think this album will be most pleasing for old and new fans. As most of our devoted fans know, Mayhem has never released two albums that sound the same. That’s the case this time around as well. As I said, we simplified stuff, but at the same time tried out some new stuff to keep it interesting for ourselves and, also for our fans that dig that we are doing something new on each album, uttalte Teloch om «Daemon».