Legend Trondheim presenterer to ungdomskonserter med Bokassa i Trøndelag

Legend Trondheim presenterer to ungdomskonserter med Bokassa i Trøndelag

Legend Trondheim presenterer to ungdomskonserter med Bokassa i Trøndelag

Legend Trondheim i samarbeid med K2 Agency og Polar Artists organiserer 2 nye ungdomskonserter kommende uke. Begge er med Bokassa og support er The Federation og Woofgang.
Konsertene organiseres på Brekstad og i Trondheim.
Detaljer:

10.11
BOKASSA + THE FEDERATION (support)
Ørland Kultursenter
Gratis inngang for alle under 27 år. Kr 250 for de over
Rusfritt arrangement

 


11.11
BOKASSA + WOOFGANG (support)
Kultursenteret Isak
Gratis inngang for alle under 27 år. Kr 250 for de over
Rusfritt arrangement

 

Stonerpunkbandet Bokassa fra Trondheim, sist sett på turne som oppvarming for Metallica, er selve gulroten vi har skaffet for ungdommen på Ørland og i Trondheim denne høsten. Gratiskonserter på Ørland Kultursenter på Brekstad og Kultursenteret Isak i Trondheim med plateaktuelle Bokassa kan vel neppe være så veldig feil rett før jul.Powertrioen Bokassa fusjonerer riffene og "grooven" fra stonerrocken med energien og aggressiviteten til punk, rock og hardcore, til sin egen unike "stonerpunk". Debutplaten "Divide & Conquer" ble belønnet med strålende anmeldelser over hele verden og kom med på britiske Metal Hammer sin liste over 2017s beste debutplater og Gaffa sin liste over tiårets beste norske plater. Noe som igjen fanget oppmerksomheten til Metallica-trommeslager Lars Ulrich som kalte bandet "My favourite new band" og "Insanely fucking cool". Dette gjorde at Bokassa ble håndplukket som supportband for Metallica, på deres "Worldwired"-turné i 2019, til å spille på noen av verdens største stadioner.

Oppfølgeren "Crimson Riders" fortsatte i samme stil med terningkast 5 i både Aftenposten og Dagsavisen, samt 8/10 i Metal Hammer UK og Close Up Magazine og 4/5 i ærverdige Kerrang. Bandet har rykte på seg for å være et forrykende liveband og utenom stadioner har stonerpunkerne tidligere spilt på bla. Øya-festivalen, Pstereo-festivalen, Malakoff, By-Larm og Stavern-festivalen til strålende kritikker fra anmelderne. I 2020 slapp powertrioen en EP med materiale fra live session de gjorde for BBC Radio1 i Maida Vaile studio, ble nominert til Spellemann som «Årets gjennombrudd» og signerte i desember platekontrakt med legendariske Napalm Records for en kommende tredje plate.

Bokassa består av følgende kjekke unge menn:
Olav Dowkes – trommer, vokal
Jørn Kaarstad – gitar, banjo, vokal
Bård Linga – bass, vokal

Support på Brekstad blir de lokale heltene i THE FEDERATION.
The Federation begynner å bli et kjent navn på Fosen. Etter debutalbumet som ble sluppet i fjor har det vært travelt. De har hvalfartet landet opp og ned, spilt festivaler og varmet opp for blant annet Stage Dolls og Divided Multitude. Nytt album er in the making og denne kvelden skal nye låter presenteres. På scenen er denne gjengen noe for seg selv, til tross for sin noe reduserte hårfeste og sin fasinasjon for saus vil de være med å skape en stemning du ikke vil glemme. Gler dere!

Support på Isak i Trondheim blir WOOFGANG.
Skapt rundt en ambisjon om å bare ha det artig og med et polygamisk forhold til sjanger, lager Woofgang det de selv synes låter fett. Bandets dynamiske sammensetning resulterer i en godt blandet pose rock, og strekker seg fra det enkle, harde og tunge til det mer progressive, ispedd litt post rock og blues og psych vibes.