Tribute kveld: Dio / Krøsset, Oslo

Tribute kveld: Dio / Krøsset, Oslo

Tribute kveld: Dio / Krøsset – Oslo, 21. oktober

https://www.facebook.com/events/s/tribute-kveld-dio-kr%C3%B8sset/557316265375565/

Biletter: www.ticketmaster.no/event/675775

Torsdag 21. Oktober
KRØSSET, Oslo 
Maridalsveien 3
Kl 19.00
Aldersgrense 18år

Skiensbaserte Anthem har siden 2003 gjort et dypdykk i den legendariske karrieren til Ronnie James Dio og spilt massevis av konserter både i Norge og utlandet.Anthem leverer en gjennomarbeidet helaften med autentiske fremføringer av livsverket til «den lille mannen med den store stemmen» og selv om hovedvekten ligger innenfor hans solokarriere (Dio), så er også superklassikere fra både Rainbow og Black Sabbath en naturlig del av repertoaret.Anthem garanterer et liveshow spekket med energi,innlevelse og ærlighet i forhold til sin hyllest av en av rockens store personligheter,vokalister og låtskrivere!

Anthem er:

John Reiersen – Vokal
Jan Erik Brøste – Gitar
Gerry Lister – Keyboards
Roger Svenkesen – Bass
Torbjørn Reiersen – Trommer