INFERNO: THE INFERNAL RESURRECTION!

INFERNO: THE INFERNAL RESURRECTION!

INFERNO: THE INFERNAL RESURRECTION!

Nyheter fra INFERNO FESTIVALEN:

 

Mens vi venter på Inferno Metal Festival 2022 har vi stelt i stand en mini-utgave av festivalen som vi har kalt THE INFERNAL RESURRECTION som vil finne sted på Sentrum Scene 17. juni 2021! Bandene som skal spille er IHSAHN, CADAVER og TULUS. Alle tre band som også blir å opptre på Inferno Metal Festival 2022. Begrenset antall billetter til salgs hos Ticketmaster fredag 11. juni klokken 09.00!

IHSAHN

Ihsahn kommer fra Notodden, hvor han i en alder av tretten begynte å spille i det som utviklet seg til et av verdens mest innflytelsesrike black metal-band, Emperor. Sytten år gammel skrev han og spilte inn legendariske «In the Nightside Eclipse», som titt og ofte har blitt kåret og hyllet som en av de tidenes metal-skiver. Etter at Emperor ga ut sitt siste album, «Prometheus – The Discipline of Fire & Demise» i 2001, har Ihsahn fokusert på soloarbeid og har nå gitt ut syv album og han har nylig utgitt et par EP-er. En av disse er «Telemark» som konserten vil fokusere på. Det er en stor glede for oss å ha med Ihsahn på denne eksklusive begivenheten!

https://www.facebook.com/ihsahnmusic/

CADAVER

Cadaver var et av de første death metal-bandene som kom fra Norge. Etter flere demoer mellom 1988 og 1990 ga bandet ut sitt debutalbum «Hallucinating Anxiety» i 1990. Albumet regnes som det første norske death metal-skiva. To år senere fulgte de opp med «… in Pains» før de ga seg i 1993. I 1999 var bandet tilbake under navnet Cadaver Inc. Etter noen år byttet bandet navnet tilbake til Cadaver før de sa takk for seg igjen. Cadaver er nå tilbake og med seg har de et brutalt nytt album som har fått navnet «Edder & Bile» som de ga ut i 2020. Norsk death metal på sitt beste!

https://www.facebook.com/cadavertheband

TULUS

Tulus er et norsk black metal-band som ble dannet helt tilbake i 1991. Tulus rakk å gi ut tre klassiske album før de la bandet på is i 2000 da bandets medlemmer dannet et nytt band de kalte for Khold. I 2006 var endelig Tulus tilbake og året etter ga de ut «Biography Obscene». Dette førte til en eksklusiv konsert på Inferno i 2008, hvor de holdt bandets andre konsert (bandets første konsert var på Mars i 1999). I 2012 slapp bandet ut skiva «Olm og bitter» og i 2014 gjorde de nok en eksklusiv konsert på Inferno Metal Festival. Tulus ga ut et helt nytt album kalt «Old Old Death» i 2020 og vi gleder oss stort til å se bandet live igjen!

https://www.facebook.com/TULUSband