Globox plate debut

Globox plate debut

 

 

Den fremadstormende progressive støy rock duoen Globox slipper sitt debutalbum gjennom det nye labelet Stubborn Music

Fra det lekne hjørnet til Battles, til det brutale landskapet til Monolithic og beint fram sære fra i Residents, finner du Globox. Den progressive støy rock duoen består av Gaute Falch på Trommer/Samples og Brage Pedersen på Gitar/Vokal. Med deres skeive rytmer og riff dynket i ring modulator har duoen skapt sitt eget lydlige univers som bryter med alle konvensjonelle strukturer. Globox leder lytteren gjennom en reise av fengende og misvisende låter. Skiva kan nytes her https://ingroov.es/one-for-the-decade

 

globoxalbum.jpg

 

One For The Decade: One For The Decade er duoens debutalbum, mixet av Martin Torvik Langerød (Wauwatosa) som vil bli utgitt av Fig Trees nye underlabel: Stubborn Music. 
Med One For The Decade markerer Globox sitt 10 års jubileum som band. Etter mange konserter i Skandinavia og mye eksperimentering begynte de å ta opp en samling av låtene deres. Albumets åpnere Happy og Teeth Tied To The Door har vært i bandets katalog i 10 år, riktignok i annen drakt. Bandet har gradvis kommet frem til et skittent, energisk og uhemmet uttrykk. Ikke alle låtene har utviklet seg over så lang tid. Screaming From The Branches ble lagd uken før de spilte inn platen, og de to korte låtene, Fancy Pharaoh Lamp og Primitive Swag, ble fullført lenge etterpå. Dette har resultert i et album som utrykker ønsket om å være et band i konstant utvikling. Selv om det er rart og til tider helt ute, kulminerer det hele til et tungt og vakkert kaos.

https://www.facebook.com/GloboxGlobox/