ILLT er ute med sin nye single ‘SONS OF THE NORTHERN LIGHTS’

ILLT er ute med sin nye single ‘SONS OF THE NORTHERN LIGHTS’

Bilde: Jørn Veberg

ILLT er ute med sin nye single ‘SONS OF THE NORTHERN LIGHTS’ 

ILLT er ute med sin nye singel "Sons of the Northern Lights" i dag! Du kan høre på den her: https://orcd.co/sonsofthenorthernlights! «Sons of the Northern Lights» er den tredje singelen fra ILLT sitt debualbumet «Urhat», som slippes i høst 2021 via Indie Recordings.

ILLT er alter egoet til den norske komponisten og gitaristen Roy Westad. Det er en kompromissløs lekegrind, en spypose, og en kjærlighetserklæring til ekstremmetallen som kunstform. På debutalbumet «Urhat» har han med seg store internasjonale musikere fra bl a Megadeth, Soilwork, Chrome Division og Nile. Albumet ble mikset av den anerkjente produsenten Kurt Ballou (High On Fire, Kvelertak, Zeal & Ardor), og mastret av Grammy-vinnende Alan Douches.

 

ILLT har kommentert: «Sons of the Northern Lights» er tredje singel ut fra debutalbumet «Urhat", og er dedikert til de allierte soldatene som falt under slaget om Narvik i 1940. Dette var Hitlers første store nederlag under annen verdenskrig, og står som et brutalt relevant eksempel på hvordan man ønsker nazisvin og deres likesinnede velkommen. Tittelen til låta er noe misvisende, da mange kvinner også tjenestegjorde i krigen.»
 
«Urhat» credits:
Vocals: Speed Strid
Guitars & Bass: ILLT
Drums: Dirk Verbeuren
Lead Guitars: Karl Sanders, Mr.Damage
 
Music & Lyrics by ILLT
Mixed by Kurt Ballou
Mastered by Alan Douches
Album photo by Jo Bergersen
Design and layout by Carl Stjärnlöv
Drums recorded at Northwood Sound Studios, Hollywood
Engineered by Adair Daufembach
Dirk Verbeuren exclusively uses Tama, Meinl, Evans, Roland, Toontrack, JH Audio

 Facebook