IRON MAIDEN TIL TONS OF ROCK 2022

IRON MAIDEN TIL TONS OF ROCK 2022

IRON MAIDEN TIL TONS OF ROCK 2022

Tons of Rock skrev historie da de arrangerte Norges største rockefestival på Ekeberg i 2019. Festivalen fulgte opp med tidenes program året etter, og videre i 2021 som igjen resulterte i salgsrekord. Siden har verden villet det annerledes, parallelt med at fansen lengter til festival. Behovet for å samles og ha noe å se frem til er sterkere en noensinne, og festivalen kan endelig slippe gode nyheter. Iron Maiden er bekreftet til Oslo og festivalen 23. juni 2022.  
Drømmebandet! – Iron Maiden er det ultimate drømmebandet for Tons of Rock og sto øverst på ønskelista vår fra starten av. Det er ikke til å legge skjul på at både festivalen og publikum nå trenger noe stort å se frem til i 2022, når det ikke blir Tons of Rock Festival i juni 2021 på Ekebergsletta. Hva er bedre da enn Maiden til Norges største rock-og metalfestival, sier pressesjef for Tons of Rock, Lars Tefre Baade.

Iron Maiden med mer spektakulært show! Iron Maidens manager Rod Smallwood kommenterer; -Naturligvis er bandet enormt skuffet over enda en sommer uten turneer. Spesielt med dette helt spesielle Legacy-showet. De sender sine varmeste tanker til dere alle, vel vitende om at fansen føler det samme. Vi vil alle gjøre det beste ut av det og vil bruke tiden på å forberede en minneverdig og en enda mer spektakulær Legacy-tur neste år! Inntil da, vær trygg og vær smart.

Tons of Rock har siden sommeren 2020 jobbet på spreng med alle mulige scenarier og alternativer for at det skulle kunne være mulig å gjennomføre festivalen til sommeren, og har samtidig måttet ta høyde for at dette kanskje ikke ville være mulig.

En kveld for historiebøkene 
– Det har vært og ér en strabasiøs og krevende tid, og det er nå klart at det ikke lar seg gjennomføre å avholde festival i 2021. Desto mer gledelig er det å kunne bekrefte at det 23.-25. juni blir Tons of Rock 2022. Da skal vi ha den største festivalen i Norge noensinne, og vi er svært stolte av å kunne annonsere vår første headliner for neste år.
Fredag 23. juni 2022 kommer verdens største hardrockband Iron Maiden til Tons of Rock Festival på Ekebergsletta. Det blir en kveld for historiebøkene. Vi er i god dialog med artistene fra 2021 programmet, og gleder oss til å slippe mange fantastiske artister i tiden fremover,
sier bookingansvarlig og daglig leder Jarle Kvåle.   Publikum med billett til 2020 eller 2021 har selvsagt gyldig billett for 2022-festivalen. Dette gjelder alle billettkategorier, inkludert den utsolgte festivalcampen. Publikum kan også refundere billetten sin og vil motta informasjon fra Ticketmaster. Billettsalget for 2022 starter fredag 16. april kl 10.00.

https://www.tonsofrock.no/