Razorbats ute med ny skive

Razorbats ute med ny skive

Razorbats ga ut ny skive  "Mainline Rock ‘N’ Roll" på fredag.

"Mainline Rock ‘N’ Roll" forteller historier om store drømmer, fester, fristelser, break-ups og sosialt stigma. Universelle temaer som er en del av livet du velger som rockesoldat. Albumet er en hyllest til rocker-livsstilen og livet skal være en fest! Så bli med på en tur til den mørke siden!

Første singel fra Mainline Rock ’N’ Roll var den drivende mid-tempo rockeren «Little Ms. Crazy». som kom med offisiel video

 

 
Razorbats debutert i 2014 med den P3-listede singelen «Born in Blood» og fikk internasjonal oppmerksomhet med det kritikerroste debutalbumet «Camp Rock» i 2015. Det spredte seg kjapt gjetord på musikknettsider og rocke radioer over store deler av Europa og USA om at det fantes et steintøft band i Europas kulturelle randsone, som blandet influenser fra klassiske rockeband som KISS og Cheap Trick med 80-talls sleaze og 90-talls pop-punk så bra at det var umulig å ikke la seg rive med. 

https://www.facebook.com/razorbats/