INFERNO 2022 – KOMPLETT LINEUP

INFERNO 2022 – KOMPLETT LINEUP

KOMPLETT LINE-UP FOR INFERNO 2022

 

Alle artister er nå på plass for Inferno Metal Festival 2022. Alle bortsett fra Amorphis, som dessverre allerede hadde planer for påsken 2022, har takket ja til å spille på Inferno 2022. Det vil da si at i tillegg til tidligere annonserte artister er også GORGOROTH og UADA klare for neste år festival. I tillegg kan vi med glede annonsere at TAAKE kommer inn som siste artist på programmet.

Inferno 2022 vil bli avholdt 14. – 17. april 2022.

INFERNO METAL FESTIVAL 2022:

Kreator, Mayhem, Venom, Gorgoroth, Triumph of Death, Taake, Marduk, Ihsahn, Kampfar, Ved Buens Ende, Vreid, Cadaver, Uada, Myrkskog, Entombed A.D., Oranssi Pazuzu, Asphyx, Benighted, Bølzer, Dark Fortress, Tulus, Whoredom Rife, Djerv, Hamferd, Dyscarnate, The Great Old Ones, Solbrud, 1914, Sylvaine, Valkyrja, Asagraum, Nyrst, Isvind, From The Vastland, Regarde Les Hommes Tomber, Nachash, Xenoblight, Ulvehyrde, Kosmos Brenner, Sovereign, Gnida, Eridu, Zifir

De som ønsker å flytte over billetten til neste år trenger ikke å gjøre noe da billettene for 2020/2021 vil være gyldig for Inferno 2022.

De som ønsker refusjon for billetten kan få det i en periode fra 1. mars. Detaljer rundt refusjon vil bli sendt ut på epost til billettkjøpere fra nevnte dato. De som har kjøpt billetter igjennom Ticketmaster vil få en epost med instruksjoner fra Rockefeller og de som har kjøpt billetter via PayPal vil få en epost fra festivalen.

De som har booket rom på det offisielle festivalhotellet Clarion Hotel The Hub vil motta en kupong med beløpet man har betalt. For å få en kupong kontakt hotellet på booking@choice.no.

Vi gleder oss til å se alle igjen i 2022!