RAVN – ute med ny singel

RAVN – ute med ny singel

RAVN slipper singelen "Hulderlokk" idag

Singel nummer to fra fjorårets studiobesøk slippes nå den 5. februar 2021 . Hulderlokk forfører deg, og lokker deg inn i huldras mystiske univers. Musikken er typisk Ravn, med gode melodier fra Hildegunns hjemsøkende vokal, riffende gitarer og et stødig, tungt komp.

Hulderlokk er spilt inn i Skansen lydstudio og mikset og mastret av Stein Bratland i Skansen lydstudio. Sammen med låta slippes også en lyric video. Denne er produsert av Frode Hovd ved Aldaria studio, som også står for coverart for singelen. Singelen er egenfinansiert og slippes på alle digitale plattformer via Indigoboom.

Ravn er:
Hildegunn Eggan – Hjemsøkende vokal (Skaun/Oppdal)
Jørgen Hauan – frr-frr gitar (Trondheim)
Vegar Eidem – skrikende gitar (Trondheim)
Geir Anfinn Johansen – groovy trommer (Trondheim)
Arvid E. Skjervik – buldrende bass (Malvik/Romedal)

Trommer på låta er spilt inn av tidligere trommeslager Eirik Odden.

https://www.ravnband.com/