Deception sitt album ‘The Mire’ slippes i morgen!

Deception sitt album ‘The Mire’ slippes i morgen!

 

Deception sitt album "The Mire" slippes i morgen!

Etter gode tilbakemeldinger på deres forrige skive "Epidemic" er det store forventninger til "The Mire".

Med seg på skiven har bandet fått inn flere gjesteopptredener. Mest fremtredene er Stian Gundersen (Blood Red Throne, You Suffer og Son of a Shotgun) som spilte inn bassporene. Blant andre bidragsytere på albumet finner vi Teemu Mäntysaari fra Wintersun som bidrar på «Excavation/Burial of a Child». Attila Vörös som har spilt i Satyricon, Nevermore, Tyr og Sanctuary er med på låten «Internal Breeding», og Bolt fra Blood Red Throne synger på «Acid Reflux». I tillegg er Skar fra Equilibrium med på låta   «Return of the Baphomet»

"Institution Ablaze" var den andre singelen fra skiva "The Mire" og ble sluppet i desember.

Det nye, større lydbildet på "The Mire" er inspirert av band som Septicflesh, Blood Red Throne og Hypocrisy, og vil forhåpentligvis føre Deception der de hører hjemme; blant dødsmetallens eliteband i Europa!

Deception er et death metal band fra Stavanger som ble etablert i 2012. Deception har turnert Europa rundt med store navn som blant annet Testament, Insomnium, Nile og Kvelertak. Bandet består av tre sultne karer i begynnelsen av 20-årene som alltid vil ha mer! Bandet har bygd et solid rykte innenlands, men er nå klare for å ta det neste steget til den internasjonale metal-scenen.

Musikk av Deception
Tekst av Sindre Wathne Johnsen
Produsert av Deception
Innspilt ved Lydplaneten Studio
Mixet av Martn Skar Berger
Masteret av Robin Leijon
 
Sindre Wathne Johnsen – vokal og gitar
Hans Jakob Bjørheim – guitar
Einar Petersen – trommer
Stian Gundersen – bass (gjesteopptreden)

Coverart av The Rotted Artist/Jesus Lhysta
Bandfoto av Helge Knutsen