Skambankt slipper ny singel og Video

Skambankt slipper ny singel og Video

Foto: Arne Bru Haug

Skambankt slipper ny singel og Video 

Nok en mørk, vakker og melankolsk låt fra Skambankt. «10/10» er siste singel ut fra det kommende albumet «Jærtegn», hvor bandet skrur tempoet ned flere hakk og viser at de behersker langt mer enn den energiske rocken mange kanskje forbinder dem med.
Skambankt om singelen: «Nytt år byr på nye muligheter! Vi kickstarter like så greit året med å slippe 3. låt fra albumet «Jærtegn», som kommer 29. januar. På dette albumet vil vi nok en gang by på en litt annerledes versjon av Skambankt, men mer om det senere. Her er «10/10», en sang om en god plass å være, sangen plateselskapet mente burde vært 1. singel fra albumet. Håper dere liker den.»

Skambankt følger opp det akustiske albumet «1994» med enda en utypisk utgivelse. Bandet har åpnet opp for et enda mer variert uttrykk enn sist, og får med dette vist mer av hva som bor i dem.

Siden comebacket med «Horisonten Brenner» i 2018, har Skambankt jobbet beinhardt. De har sluppet tre kritikerroste album på tre år, turnért fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, spilt masse festivaler, hatt A-listinger i flere radiokanaler og hatt første- og andreplassering samtidig på vinyl-salgslista i Norge.

Etter en omfattende norgesturné tidligere i fjor høst, er bandet straks albumaktuelle igjen.

Singelen «10/10» slippes via Indie Recordings den 8.januar!

Facebook II Hjemmeside II