Chris Wicked og GAAHL er tilbake med remix av singelen ‘Aleine’

Chris Wicked og GAAHL er tilbake med remix av singelen ‘Aleine’

Chris Wicked og GAAHL er tilbake med remix av singelen ‘Aleine’

Chris Wicked og black metal legenden GAAHL ga ut singelen Aleine før jul, og den ble meget godt tatt i mot. Nå er remixen her. Remixen er gjort av The Sprawl og kan beskrives som Depeche Mode møter Sister of Mercy møter contemporary minimal electronic

 

Bergensartist Chris Wicked har signert ifjor platekontrakt med Apollon Records for debutalbumet som lanseres tidlig 2021.

«Aleine» er en stemningsfull new-wave inspirert låt hvor gjesteartist Kristian «Gaahl» Espedal (Gaahls Wyrd) bidrar på vokal og V’gandr (Helheim, Taake) trakterer bassen.

Chris Wicked er en erfaren artist fra Bergen, best kjent som vokalist i Malice In Wonderland hvor han turnerte rundt om i verden og ga ut flere album, EP’er og singler. Etter en turné i Kina med finske Negative ble bandet hentet til Finland hvor mange år ble tilbragt med turné- og festivaljobbing, så vel som flere TV-opptredener.

Tilbake i Bergen ble bandet etter hvert lagt ned og Chris har brukt de siste årene på å skape ett nytt sound med norsk språkdrakt sammen med bandet sitt. Den senere tid er tilbrakt i Polyfon Studio og debut-albumet er nå innspilt og klar for utgivelse tidlig neste år. Musikken er melankolsk og fengende, til tider lavmælt, med et mørkt og vakkert uttrykk, inspirert av artister som The Cure og Nick Cave.

«Aleine» var første singel ut og kan høres her (lyrics video):

www.chriswicked.net
www.facebook.com/chriswicked
 
Chris Wicked består av:

Chris Wicked: Vokal
Eskil Sæter: Bass
Rune Nordahl-Pedersen: Gitar
Marius Mathisen: Trommer