JAGGU ute med ny single

JAGGU ute med ny single

Singelen, The Pit, er nyeste utgivelse fra tungrockerne i bandet JAGGU.

Låta viser dynamikken til de tre vokalistene sammen, med et bredt utvalg av innflytelser. Bandet har tatt et stort sprang med låta, og utfordrer seg til å grave dypere ned i låtskrivingen.

Link til musikken: 

 

Dette sporet har vært med JAGGU siden begynnelsen i 2018, og den har gått igjennom flere forskjellige stadier og versjoner før de ble fornøyd. Gjennom kreative forskjeller, utfordringer og vekst som band gjennom de to årene, har The Pit utviklet en distinkt progressiv lyd – analogt med bandet og dets reise så langt på ferden.

Singlen inneholder forøvrig ett live spor av låta Green Sea, fra debut albumet som JAGGU slapp ifjor. Under nedstengelsen av Oslo by i mars, som følge av epedemien, gjorde JAGGU en streaming konsert i sammarbeid med Blitz TV, som ble Blitzhuset sin første live stream noensinne. Green Sea, er innspillt av sjefen sjøl Bjørn Larsen.

JAGGU er en norsk og engelsk heavytrio fra Oslo, som befinner seg i et særegent metal og stonerrock landskap. De består av Asbjørn, Marius og Nona.
Ga i fjor ut sitt debutalbum; ‘Revenantian’ – En kraftpakke som høres ut som flere enn 3 medlemmer, sperrer opp øyne som ører og viser vei inn i en bandverden, der grenser i stor grad utforskes. Et album med røtter i et japansk folkeeventyr, og som setter standarden for bandets helt egne uttrykk i estetikk, som sound.

Artwork: Auro Boross

Innspillt i Red Line Studio, Marius Melleby

Master av Mike Fearon

https://www.facebook.com/jagguband