INFERNO KICK-OFF 2021

INFERNO KICK-OFF 2021

INFERNO KICK-OFF 2021

 

Velkommen til Inferno Metal Festivals kick off party! I år vil vi ha et tredagers arrangement på Rock In med et band som spiller hver sin dag. Black metal-bandet TULUS spiller onsdag 2. desember 2020, old school death metal-band OBLITERATION slår til torsdag 3. desember og mesterne av avantgarde black metal VED BUENS ENDE entrer scenen fredag 4. desember! Ett begrenset antall billetter vil være i salg hos Ticketmaster fra torsdag 19.november kl. 09:00.

TULUS (Onsdag 2. desember 2020)

Tulus er et norsk black metal-band som ble dannet helt tilbake i 1991. Tulus rakk å gi ut tre klassiske album før de la bandet på is i 2000 da bandets medlemmer lagde et helt nytt band de kalte for Khold. I 2006 var endelig Tulus tilbake og året etter ga de ut «Biography Obscene». Dette førte til en eksklusiv konsert på Inferno i 2008, hvor de holdt bandets andre konsert (bandets første konsert var på Oslo-klubben Mars i 1999). I 2012 slapp bandet ut skiva «Olm og bitter» og i 2014 gjorde de nok en eksklusiv konsert på Inferno Metal Festival. Tulus ga ut den nye fantastiske skiva «Old Old Death» i mars 2020!

https://www.facebook.com/TULUSband

 

OBLITERATION (Torsdag 3. desember 2020)

Obliteration fra Kolbotn startet i 2001 da bandmedlemmene fremdeles bare var tenåringer. I dag regnes bandet som noe av det beste vi har innen death metal i landet på grunn av klassiske albumet som «Perpetual Decay» fra 2007, «Nekropsalms» fra 2009 og «Black Death Horizon» fra 2013. Obliterations nyeste album «Cenotaph Obscure» ble utgitt i 2018 og viser et band som fremdeles kan lage det ypperste av death metal med mye variasjon da bandet ikke er redd for å blande inn verken doom eller black metal. Obliteration spilte på Inferno Metal Festival så tidlig som i 2005. Det er en glede å ha bandet tilbake på vårt kick off party!

https://www.facebook.com/obliterationofficial

VED BUENS ENDE (Fredag 4. desember 2020)

Tilbake i 1995 kom det noe helt enestående fra den norske undergrunns black metal-scenen. Bandet kalte seg Ved Buens Ende og mesterverket bandet ga ut het «Written in Waters». Det var ikke noe vanlig black metal-album – langt ifra – det var musikk man aldri hadde hørt før. Noen vil kanskje mene at det ikke var black metal i det hele tatt – mens andre kaller bandet for avantgarde black metal. Men det har lite å si hvilken merkelapp du setter på bandets musikk, den er uansett unik og står fremdeles støpt den dag i dag nå 25 år etter. Ved Buens Ende ble ikke lenge etter utgivelsen av «Written in Waters» lagt død – men nå er bandet tilbake. Med medlemmer og ex-medlemmer av band som Aura Noir, Cadaver, Dødheimsgard, Satyricon, Arcturus, Ulver og Virus.

https://www.facebook.com/vedbuensende1

BILLETTER

Inferno Kick Off: 275,- NOK

4 dagers billett: 2500,- NOK

Dagsbillett: 800,- NOK

https://tickets.infernofestival.net

CLARION HOTEL® THE HUB – OFFISELT FESTIVALHOTELL

På hotellet vil både Infernos crew, artister og publikum bo under festivalen. Hotellet er også hjem til konferansedelen av programmet kalt Inferno Music Conference. I tillegg vil du finne DJ-er i baren både før og etter festivalen.

Gå til https://infernofestival.net/no/festival/hotel.aspx for flere detaljer eller til https://www.nordicchoicehotels.com/hotell/?search=inferno-no for bestilling.

INFERNO METAL FESTIVAL 2021:

KREATOR – MAYHEM – TRIUMPH OF DEATH – AMORPHIS – VENOM – GORGOROTH – MARDUK – IHSAHN – KAMPFAR – VED BUENS ENDE – VREID – CADAVER – UADA – MYRKSKOG – ENTOMBED A.D. – ASPHYX – ORANSSI PAZUZU – BENIGHTED – BØLZER – DARK FORTRESS – TULUS – WHOREDOM RIFE – DJERV – HAMFERÐ – DYSCARNATE – THE GREAT OLD ONES – SOLBRUD – 1914 – SYLVAINE – VALKYRJA – ASAGRAUM – NYRST – ISVIND – FROM THE VASTLAND – REGARDE LES HOMMES TOMBER – NACHASH – XENOBLIGHT – ULVEHYRDE – KOSMOS BRENNER – SOVEREIGN – GNIDA – ERIDU – ZIFIR