NORDIC FEST 2020 Oslo 13-14 November

NORDIC FEST 2020 Oslo 13-14 November

NORDIC FEST 2020 «Not Yielding to Covid 19 edition» Sub Scene i Oslo 13-14 November!

 

Kanskje den staeste metalfestivalen i verden, som kan nå, etter mange runder med planlegging, nye smittevernsregler, nye justeringer, og reiserestriksjoner,  presentere den 14. utgaven av NORDIC FEST.

Festivalen blir blanding mellom live materiale spilt inn på Sub Scene i Oslo, og band fra Sverige og Finland som streamer fra sine hjemland. Mellom konsertene vil vi fylle strømmen med seminarer, intervjuer fra studio på Sub Scene, nyheter, nattverd og hilsener fra hele verden.

Alt strømmes fra Nordic Missions YouTube (https://www.youtube.com/c/NordicMission777) kanal i en proff flerkamera produksjon med lyd og lys skreddersydd for streamen. Alt vil foregå innenfor rammene av de siste smittevernsregelene til Oslo kommune, med faste plasser og under 50 pers i lokalet og oppfølging fra en «smittevernsansvarlig» som sørger for at de få som befinner seg i lokalet holder avstand.

Festivalen sier Vi representerer undergrunnen som nekter å gi seg. Og selv om vi aldri har vært en stor festival har restriksjonene og streaming gitt oss en mulighet til å nå ut på en måte vi aldri har gjort tidligere. Festivalen skal også streames gjennom en Mexikansk side som tekster innlegg på spansk for det Latin Amerikanske publium. GRATIS.

PROGRAM:

FREDAG 13. november fra kl 19.00:

MELECH (swe) og RENASCENT (fin) konserterer streames og vises på stormskjerm. 

LØRDAG 14. november fra kl 18.00:

Seminar med Cato Gulaker fra bandet CLOTH om satan. Live på Sub Scene

Konserter med de norske bandene CLOTH, FLUKT og LEONOV. Live på Sub Scene

Nattverd

Konsert med PANTOKRATOR. Streames fra Sverige

 

https://www.nordicmission.net/

http://www.nordicfest.no/

https://www.youtube.com/c/NordicMission777